SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vad kan vi hjälpa dig med?
HÖSTTERMINEN 2022

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄL DIG HÄR.

Är gruppen ni önskar anmäla er till fullbokad så går det att bevaka gruppen, ett mail skickas då ut när det blir en ledig plats.

 

Om du eller ditt barn går i truppgymnastik kommer gymnasten automatiskt att flyttas till nästa termin.

 

AVGIFT OCH UPPGIFT

Mer information om gruppkostnader hittar du här.

 

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland annat storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! 

 

VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har gymnastik för alla åldrar!

 

Vår BARNGYMNASTIK riktar sig till barn som är mellan 0-7 år. Vi fokuserar på att utveckla barnens grundläggande motorik genom lekfulla gymnastikbanor. Familjegympa - Barn i åldrarna 0-3 år tränar tillsammans med sina föräldrar och får testa på olika lekar och banor. 4-års gympa, 5-års gympa, 6-års gympa - Barnen är tillsammans med sina ledare och hjälpledare. Här får barnen testa olika övningar som är anpassade för deras ålder! Fun for 7 - När barnet fyller 7 får man välja att träna mot ”truppgymnastik/redskapsgymnastik” eller ”parkour”. Varannan träning är då i vår specialhall HIAB 1.

 

REDSKAPSGYMNASTIK är för barn och unga från 8 år som vill träna gymnastik men inte tävla. Inom redskapsgymnastik tränar man bland annat tumbling, trampett och trampolin! Våra redskapsgrupper är: Redskap 3 (8-9 år), Redskap 2 (10-11 år) och Redskap 1 (12 år —>).

 

Vill du träna och tävla i gymnastik så är TRUPP något för dig! Truppgymnastik är en lagsport där man tävlar i tre grenar: tumbling, trampett och fristående. Våra nybörjartrupper är Bas 3 (8-9år) Grundtrupp 2 (10 år —>) och Grundtrupp 1 (12 år—>). Är du inte nybörjare, kontakta kanliet!

 

PARKOUR handlar om att leka med rörelse, att kunna röra sig på så många olika sätt som möjligt och att hela tiden utmana sig själv till att bli både starkare, smidigare och mer uthållig. Våra parkourgrupper tränar också mycket trampolin för öka kroppskontrollen och lättare kunna ta sig fram på olika sätt. Våra parkourgrupper är Parkour 3 (8-9 år), Parkour 2 (10-11 år) och Parkour 1 (12 år—>).

 

Självklart har vi också gymnastik för vuxna! På Gymmix erbjuder vi olika träningspass med instruktörer. Allt ifrån högintensiv träning, yoga och klassiska gympapass till löpträning och utomhusträning. Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX. Är du intresserad av att träna gymnastik i vår specialhall så är vuxengruppen eller ungdomsgruppen något för dig! Här tränar man gymnastik i HIAB 1 en gång i veckan. Man testar bland annat på trampolin, tumbling och trampett! Ungdomsgruppen är för åldrarna 15-20 och vuxengruppen för de som är 20 år och äldre. Inga förkunskaper krävs.

 

SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så kontaktas också ledarna eller kansliet. 

 

HYRA HALLEN

För att hyra hallen för kalas kontaktas kansliet. För gymnastikläger av andra föreningar finns mer information här.

 

BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.

 

KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du kontaktuppgifterna där.

 

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.

 

Återanmälan /Nyanmälan VT-23
2022-11-30 11:42
Nu är det snart dags att göra återanmälan för VT-23. Görs inte återanmälan i tid har man automatiskt sagt upp sin plats. De grupper som behöver göra återanmälan är:

          Barngrupperna (0-6 år)

          Fun for 7 Redskap/trupp  & Parkour 

          Redskapsgrupper

          Parkourgrupper

        

Övriga trupper ska alltså INTE göra återanmälan, de flyttas över per automatik.

 

😊 8 december- 23 december, Befintliga medlemmar i grupperna ovan kan göra återanmälan till vårterminen. (Tryck här, för att återanmäla)

 

😊 27 december Anmälan öppnar upp för allmänheten. Först till kvarn gäller på eventuellt lediga platser. (Tryck här, för att nyanmäla)

 

Samtidigt som ni gör återanmälan/ nyamälan kommer ni även att välja betalningsmetod. En administrationsavgift tillkommer då på 19-59 kr.

 

Ledare i föreningen, som har barn i någon av dessa grupper gör återanmälan genom att skicka ett mail till info@hudikgympan.nu.

Vi behöver ständigt nya ledare så hör av dig om du vill vara med och gympa med ditt barn och bli ledare.
 
Vi säljer bingolotter
2022-11-27 16:17

Stöd hudikgympan och köp bingolotter. Vi säljer bingolotter till uppesittarkvällen.

Enkellott: 100kr

Dubbellott: 200kr

Delikatesser till jul
2022-11-07 16:52
Hej, 
Nu är det dax med en kort och  intensiv säljperiod av DELIKATESSKUNGEN!
Startdatum nu och slutdatum 27 november 2022 
Katalogen finns här på Hudikgympan, på bordet ute vid skohyllorna/sponsortavlan. Om du inte vill använda appen. 
INLOGGNINGSUPPGIFTERNA- Skapa ett konto och använd gruppkoden: 366481
eller maila din beställning till info@hudikgympan.nu
Produkterna levereras under v.50.
 
Med appen kan både deltagarna och kontaktpersonen sköta allt som har med försäljningen att göra. Smidigt och enkelt!
Appen är utvecklad för att förenkla och underlätta försäljning samt ledning av säljarbetet. Deltagarna och kontaktpersonen kan sköta allt som har med försäljningen att göra i appen.
Ni finner allt ni behöver: säljtips, produktinformation, egen webbshop, beställnings- och rapporteringsfunktioner med mera.
Smidigt och enkelt!
Sök efter ”Delikatesskungen” i din appbutik. 
 
LYCKA TILL! 
Tack för ditt bidrag! 
 
Anmäl dig här!
https://sportadmin.se/book/?F={0D951C3A-66D8-4138-8358-52132BD372CB}
Ladda ner ledarappen!
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer