SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till oss på Hudikgympan
Vårterminen 2024
 
Terminsstart för:
barngrupper 0-7 år, Alla kan Gympa, parkour, redskapsgrupper samt vuxengruppen
är v. 5 (om inte annat angetts i terminsbrevet)
 
Barnen flyttas över automatiskt till nästa termin och fakturan ska betalas senast den 27 dec. för att behålla sin plats.
 
Från och med 2 januari kl 10.00 släpps de lediga platserna för allmänheten.
 
Mer info kommer i terminsbrevet till de mailadresser ni uppgett vid anmälan.
 

För att anmäla sig till någon av våra barn och ungdomsgrupper grupper klickar du på ANMÄL DIG HÄR.

Är gruppen ni önskar anmäla er till fullbokad så går det att bevaka gruppen, ett mail skickas då ut när det blir en ledig plats.

 

Länk till anmälan:

 

https://sportadmin.se/book/?F={0D951C3A-66D8-4138-8358-52132BD372CB}

 

 

AVGIFT OCH UPPGIFT

Mer information om gruppkostnader hittar du här.

 

För att få träna i en gymnastikgrupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen (gäller inte Gymmix). Det är bland annat storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! 

 

VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har gymnastik för alla åldrar!

 

GYMMIXär Svensk Gymnastiks varumärke för gruppträning. Alla i åldrarna 16-99 år är välkomna och vi erbjuder allt i från Yoga till Zumba, Höginteniv träning, Soma Move, löpträning, skivstångspass och klassiska "gympapass".  Schema, mer info samt passbeskrivningar hittar du här: GYMMIX

 

Vår BARNGYMNASTIK riktar sig till barn som är mellan 0-7 år. Vi fokuserar på att utveckla barnens grundläggande motorik genom lekfulla gymnastikbanor. Familjegympa - Barn i åldrarna 0-3 år tränar tillsammans med sina föräldrar och får testa på olika lekar och banor.

 

NYHET för i år är att vi också kommer att ha en familjegympagrupp med åldern 4-6 år.

 

4-års gympa, 5-års gympa, 6-års gympa - Barnen är tillsammans med sina ledare och hjälpledare. Här får barnen testa olika övningar som är anpassade för deras ålder!

Fun for 7 - När barnet fyller 7 får man välja att träna mot ”truppgymnastik/redskapsgymnastik” eller ”parkour”. Varannan träning är då i vår specialhall HIAB 1.

 

REDSKAPSGYMNASTIK är för barn och unga från 8 år som vill träna gymnastik men inte tävla. Inom redskapsgymnastik tränar man bland annat tumbling, trampett och trampolin. Våra redskapsgrupper är: Redskap 3 (8-9 år), Redskap 2 (10-11 år) och Redskap 1 (12 år —>).

 

Vill du träna och tävla i gymnastik så är TRUPP något för dig! Truppgymnastik är en lagsport där man tävlar i tre grenar: tumbling, trampett och fristående. Våra nybörjartrupper är Bas 4 (8-9år) Grundtrupp 2 (10 år —>) och Grundtrupp 1 (12 år—>). Är du inte nybörjare, kontakta kanliet!

 

PARKOUR handlar om att leka med rörelse, att kunna röra sig på så många olika sätt som möjligt och att hela tiden utmana sig själv till att bli både starkare, smidigare och mer uthållig. Våra parkourgrupper tränar också mycket trampolin för öka kroppskontrollen och lättare kunna ta sig fram på olika sätt. Våra parkourgrupper är Parkour 3 (8-9 år), Parkour 2 (10-11 år) och Parkour 1 (12 år—>).

 

Är du intresserad av att träna gymnastik i vår specialhall så är vuxengruppen eller ungdomsgruppen något för dig! Här tränar man gymnastik och parkour i HIAB 1 en gång i veckan. Man testar bland annat på trampolin, tumbling, trampett och parkour.

 

Inga förkunskaper krävs.

 

SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så kontaktas också ledarna eller kansliet. 

 

HYRA HALLEN

För att hyra hallen för kalas kontaktas kansliet. För gymnastikläger av andra föreningar finns mer information här.

 

BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.

 

KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du kontaktuppgifterna där.

 

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.

 

Stöd oss, köp bingolott till påsk
2024-02-26 14:45
Stöd Hudikgympan genom att köpa bingolotto av oss!

Nu säljer vi bingolotter enkel och dubbel, till påsk.

Beställ genom länken och kom till oss på kansliet för att hämta.

https://lagkassa.sportadmin.se/sales/shop/346RHMV74

 

 

Gymmix
💙TACK!💙
2024-02-18 09:29, Gymmix

Vilken invigningsdag vi fick! 💙

Tack alla som kom, både nya och befintliga kunder. Tack alla ledare och alla sponsorer (Coop, HudikProfil, Fabriken Frisör och Interiör, Gymmix). Tack Jennie Blomstrand för föreläsningen.

Nu är salen invigd och vi ser fram emot många härliga träningstimmar tillsammans där 🤩

/Gymmixledarna

Gymmix
Så här hittar du till Gymmix nya sal
2024-02-12 21:44, Gymmix

Nu har vi äntligen flyttat in i vår nya sal 💙

Vägbeskrivning finns i denna film:

Vägbeskrivning till Gymmix nya sal

eller beskrivet i text nedan. Och självklart i våra sociala medier

Gymmix Instagram

Gymmix Facebook

Vägbeskrivning:

- Gå in genom huvudentren på Aktivitetsfabriken

- Gå rakt fram till iBalans

- Gå in genom den svarta dörren till höger om iBalans (om dom har öppet går det bra att gå in via deras cafeteria istället)

- Ta vänster på svarta mattan (obs, ytterskor av) 

- Följ skyltarna "Gymmix nya sal" 

 

Varmt välkomna! 

/Gymmixgänget 💙

 

Välkommen med din anmälan via länken
https://sportadmin.se/book/?F={0D951C3A-66D8-4138-8358-52132BD372CB}
Beställ dina nya föreningskläder här från Hudikprofil
https://www.hudikgympan.nu/sida/?ID=248267
Nyheter från våra grupper
Gymmix, 25/02 21:22 
Gymmix, 18/02 09:29 
Gymmix, 13/02 16:16 
 
Sponsorer