SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vad kan vi hjälpa dig med?
 
 
HÖSTTERMINEN 2021

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄLAN högst upp till höger på sidan.

Är gruppen ni önskar att anmäla er till full så går det att prenumerera på gruppen, ett mail skickas då ut till alla prenumeranter när det blir en ledig plats. Inte nybörjare? Kontakta då info@hudikgympan.nu så hjälper vi dig.

 

 

AVGIFT OCH UPPGIFT

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! Hitta mer information om GRUPPKOSTNADER här.

 

VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har barngymnastik för olika åldrar: 

• För de minsta 2-3 år har vi FAMILJEGYMNASTIK och för 4-6 åringar BARNGYMNASTIK.

• Är ditt barn 7 år passar FUN FOR 7 där man kan välja antingen inriktningen Parkour eller Redskap/Trupp.

• Om man gillar fart och coola rörelser så passar nog PARKOUR. Vi har parkourgrupper från 8 år och uppåt.

• ALLA KAN GYMPA är för barn och ungdomar 5-20 år med funktionsvariation.

• Våra tävlingsgrupper inom TRUPPGYMNASTIK passar dig som är 8 år och uppåt. Tävlingsmomenten är fristående, tumbling och trampett. Varje trupp består av 6–18 gymnaster.

• Om ditt barn vill träna på samma moment som i truppgymnastik med inte vill tävla så passar REDSKAPSGYMNASTIK ditt barn perfekt.

• Är du 20 år eller äldre och inte kan få nog av nya utmaningar så har vi även en VUXENTRUPP vars mål är att kunna delta på en tävling.

 

• Vi har även gruppträning för vuxna (fr. 16 år). På vårt schema hittar du allt ifrån dans till styrkepass till yoga, och allt däremellan.  Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX

 

Vårt motto är: Rörelse genom livet!

 

SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så ska det kontaktas till ledarna som i sin tur kollar med de nya ledarna så det är okej. 

 

KALENDER

För att se träningstider för respektive grupp, vad som händer i föreningen, när hallen är bokad och när det finns lediga tider klicka på KALENDER

 

BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.

 

KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du kontaktuppgifterna där.

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.

 

Gymmix
Vi söker ledare till Gymmix
2021-06-16 09:58, Gymmix

Nu söker vi fler ledare till Gymmix. Vill du bli en av oss? Maila gymmix@hudikgympan.nu för mer info.

Mer info om vad gymmix är hittar du här: Gymmix

Välkommen att höra av dig! /Anna-Karin, sektionsansvarig för Gymmix Hudiksvall.

GRATIS UTEGYMPA MED OSS!
2021-06-15 11:27
 
Gymmix
Terminsstart vecka 34
2021-06-15 10:09, Gymmix

Save the date! 🤩
Om allt går som det ska (om restriktionerna lättar) så planerar vi att kicka igång terminen med en gratisvecka vecka 34 😊
Vi längtaaaaar! 👯‍♂️
Vi vill passa på att tacka alla trogna kunder som har hängt i under pandemiåret, utan er skulle vi inte finnas ❤️ Mer om Gymmix hittar du här på hemsidan under fliken: Gymmix
Ha nu en fin sommar så ses vi vecka 34🌻
/Gymmixgänget

Imorgon släpper vi platserna för HT-21
2021-05-30 21:06

Från och med imorgon kl 8.00 kan ni befintliga medlemmar boka era platser för höstterminen. Bokningen sker här på hemsidan och gäller endast barn och ungdomar.

 

Truppgymnaster flyttas automatiskt vidare till nästa termin om ingenting annat har överenskommit med ledarna. 

Kom ihåg att noga kolla så att ni anmäler er till rätt grupp med rätt ålder! Vissa grupper har ännu inte fått en träningstid men det kommer att meddelas så fort det är klart. Tiderna är preliminära och kan komma att ändras!

 

För icke befintliga medlemmar öppnar bokningen upp den 14/6.

Ladda ner medlemsappen!
Ladda ner ledarappen!
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer