SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vad kan vi hjälpa dig med?


VÅRTERMINEN 2021

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄLAN högst upp till höger på sidan.

Är gruppen ni önskar att anmäla er till full så går det att prenumerera på gruppen, ett mail skickas då ut till alla prenumeranter när det blir en ledig plats. Inte nybörjare? Kontakta då info@hudikgympan.nu så hjälper vi dig.


GYMMIX

Gymmix startar delar av sin verksamhet vecka 5, du kan läsa mer om det här: 

http://www.hudikgympan.nu/?SID=10278


TERMINSSTART VT-21

TRUPP: V.4

BASTRUPP: V.4

BARN OCH UNGDOM: V.5


AVGIFT OCH UPPGIFT

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! Hitta mer information om GRUPPKOSTNADER här.


VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har barngymnastik för olika åldrar: 

• För de minsta 2-3 år har vi FAMILJEGYMNASTIK och för 4-6 åringar BARNGYMNASTIK.

• Är ditt barn 7 år passar FUN FOR 7 där man kan välja antingen inriktningen Parkour eller Redskap/Trupp.

• Om man gillar fart och coola rörelser så passar nog PARKOUR. Vi har parkourgrupper från 8 år och uppåt.

• ALLA KAN GYMPA är för barn och ungdomar 5-20 år med funktionsvariation.

• Våra tävlingsgrupper inom TRUPPGYMNASTIK passar dig som är 8 år och uppåt. Tävlingsmomenten är fristående, tumbling och trampett. Varje trupp består av 6–18 gymnaster.

• Om ditt barn vill träna på samma moment som i truppgymnastik med inte vill tävla så passar REDSKAPSGYMNASTIK ditt barn perfekt.

• Är du 20 år eller äldre och inte kan få nog av nya utmaningar så har vi även en VUXENTRUPP vars mål är att kunna delta på en tävling.

• Vi har även gruppträning för vuxna (fr. 16 år). På vårt schema hittar du allt ifrån dans till styrkepass till yoga, och allt däremellan.  Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX


Vårt motto är: Rörelse genom livet!


SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så ska det kontaktas till ledarna som i sin tur kollar med de nya ledarna så det är okej. 


KALENDER

För att se träningstider för respektive grupp, vad som händer i föreningen, när hallen är bokad och när det finns lediga tider klicka på KALENDER


BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.


KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du kontaktuppgifterna där.

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.


2021-04-21 13:59

Vi kan stolt presentera Holmen Iggesund som vår nya samarbetspartner! Tillsammans med dem bygger vi nu HOLMENHYLLAN, ett loft i vår hall gjort för konferens, möten och gemenskap.

 

Mer om Holmen Iggesund:

 

Holmen skapar en hållbar framtid för kunder och samhälle, och det är genom natur och teknik som vi får det att hända. Berättelsen om Holmen tar sin början i skogen, i mötet mellan naturens kraft och människans nyfikenhet och ingenjörskonst.

För att för förtydliga vår berättelse har vi tagit fram en ny varumärkesplattform och visuell identitet. Den nya identiteten hämtar inspiration från denna dualitet – mötet mellan natur och teknik. Mjuka former möter skarpa hörn och jordnära toner kontrasteras mot energirika, kraftigare färger. Ett levande varumärke som stolt kan representera hela Holmen – från Skog och Energi till Trävaror, Kartong och Papper.

Hela koncernen är en del av vår cirkulära verksamhet och vårt nya skarpa varumärkesuttryck som tydligt speglar Holmen av idag; en framtidssmart, cirkulär verksamhet med kraft att göra skillnad och som driver på omställningen till ett hållbart samhälle.

PÅMINNER OM ATT VI HAR 11 DAGAR KVAR ATT SÄLJA!
2021-04-20 14:38

Nu har ni bara 11 dagar kvar att sälja grillkol, så glöm inte bort att lägga din order senast den 2/5. 

NEWBODY- EFTERBESTÄLLNING TILL DEN 30/4-2021
2021-04-14 15:12

Nu har vi en efterbeställning på Newbody. Du använder samma länk som sist. 

 

Nu kan du kopiera länken nedan och lägga in den på din Facebook eller hur du nu vill göra:)  

-Alla har samma länk

-Registrera din order med kundens namn samt gymnastens namn eller grupp (så att det blir lättare att fakturera) 

-Vi säljer till 30/4 -2021

 

Länken till försäljningen: 

 

https://www.newbody.se/reg/TDAXBNP

 

Stöd oss i Hudikgympan genom att köpa strumpor, underkläder, träningskläder, kryddor, hemprodukter och praktiska basplagg. Pengarna vi tjänar kommer att användas till att uppfylla våra mål och drömmar!

Vi behöver alla bidrag in till föreningen nu, TACKSAM!

Ladda ner medlemsappen!
Ladda ner ledarappen!
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer