Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vad kan vi hjälpa dig med?
TRÄNING UNDER COVID-19
Vi tar vårt ansvar och håller all träning utomhus tills vidare. Detta gäller alla grupper (inte gymmix). I vår medlemsapp (om ni inte laddat ner den finns en modul alldeles här till höger --->) hittar ni information om kommande träningar samt kontaktuppgifter till ledarna.


NYANMÄLAN HÖSTTERMINEN 2020

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄLAN högst upp till höger på sidan.

Platserna inför höstterminen 2020 släpps 18/5. Är gruppen ni önskar att anmäla er till full så går det att prenumerera på gruppen, ett mail skickas då ut till alla prenumeranter när det blir en ledig plats. Inte nybörjare? Kontakta då info@hudikgympan.nu så hjälper vi dig.


GYMMIX

Om du vill köpa ett kort till Gymmix så gör du det lättast här: ANMÄLAN

Du kan läsa mer om Gymmix här: http://www.hudikgympan.nu/?SID=10278


TERMINSSTART HT-20

Terminsstart:

TRUPP: V 35

BASTRUPP: V 35

BARN OCH UNGDOM: V 36


AVGIFT OCH UPPGIFT

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! Hitta mer information om GRUPPKOSTNADER här.


VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har barngymnastik för olika åldrar: 

• För de minsta 2-3 år har vi FAMILJEGYMNASTIK och för 4-6 åringar BARNGYMNASTIK.

• Är ditt barn 7 år passar FUN FOR 7 där man kan välja antingen inriktningen Parkour eller Redskap/Trupp.

• Om man gillar fart och coola rörelser så passar nog PARKOUR. Vi har parkourgrupper från 8 år och uppåt.

• ALLA KAN GYMPA är för barn och ungdomar 5-20 år med funktionsvariation.

• Våra tävlingsgrupper inom TRUPPGYMNASTIK passar dig som är 8 år och uppåt. Tävlingsmomenten är fristående, tumbling och trampett. Varje trupp består av 6–18 gymnaster.

• Om ditt barn vill träna på samma moment som i truppgymnastik med inte vill tävla så passar REDSKAPSGYMNASTIK ditt barn perfekt.

• Är du 20 år eller äldre och inte kan få nog av nya utmaningar så har vi även en VUXENTRUPP vars mål är att kunna delta på en tävling under HT19.

• Vi har även gruppträning för vuxna (fr. 16 år). På vårt schema hittar du allt ifrån dans till styrkepass till yoga, och allt däremellan.  Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX


Vårt motto är: Rörelse genom livet!


SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så anmäler ni er till den nya gruppen via vårt bokningsystem. När ni sedan fått plats i den nya önskade gruppen meddelar ni de gamla ledarna att ni slutar i den nuvarande gruppen.


KALENDER

För att se träningstider för respektive grupp, vad som händer i föreningen, när hallen är bokad och när det finns lediga tider för kalas klicka på KALENDER


KALAS


UNDER HÖSTEN STÄLLER VI IN ALLA KALAS!
VI SKA FIRA OSS SJÄLVA UNDER ÅRET 2020
GRATTIS TILL HUDIKGYMPAN SOM FYLLER 100 ÅR

BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.


KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du informationen där.

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.


SNART TERMINSSTART
2020-08-05 15:44
Hej alla medlemmar!
Hoppas ni haft en fin sommar och att ni kunnat hålla er friska och krya.

Det närmar sig terminsstart och dessa veckor startar grupperna.
Trupp 2 och 4 kommer maila ut egna starter, utifrån dem så är starterna för:

Trupper: v. 35
Barn- och ungdomsgrupper: v.36

Har du glömt att återanmäla ditt barn till barn- eller ungdomsgrupperna? Gå in via anmälningsfliken på hemsidan och anmäl dem i rätt grupp. Vid frågor kontakta info@hudikgympan.nu
Semestertider på kansliet!
2020-06-22 13:50
Innan CORONA i vår Gympabubbla!
Vi tar nu semester från v. 27 och är tillbaka helt v. 33. Mailen kollas av under sommaren.

Se nu till att få en fin sommar!
Var försiktig med allt som har med Covid-19 att göra. Tvätta händerna och håll avstånd.
Hoppas att verksamheten kommer att vara som vanligt igen till hösten. Väntar och ser vad folkhälsomyndigheten säger. 

Ger dig en solig sommarkram! 
//Olivia och Titti 


Vill du vara med som Nattvandrare till lördag den 13 juni från kl 19.00
2020-06-11 14:29

NATTVANDRING 

Lördag 13 juni

Samling 19.00 vid Salutorget 6. Hus nedanför badhuset på en innergård, (vet inte hur länge det varar). 

Du/ni får en varsin väst som visar att det är en nattvandrare som kommer. Vår förening går tillsammans med andra föreningar.

Meddela kansliet om du vill/kan medverka. Vi har några studenter och många som går ut 9:an i år. Samt alla andra sommarlovsfirare. Alltid bäst om vuxna syns. 

Håll avståndet till varandra. Ta med handsprit! 


Under skolavslutningsveckan kommer det finnas flera resurser synliga runt om i kommnen som samarbetar för att finnas som extra stöd till ungdomar. Kommunens fältassistenter, socialtjänst och fritidsgårdar samarbetar med polis och nattvandrare för att bidra till en trygg miljö för våra undgomar.

Vi närmar oss skolavslutning och det finns en oro till att det kan bli stökigt och även att helgen kan bidra till smittspridning i samhället. Kommunen har en förebyggande enhet som har förstärkts med bland annat fältassistenter.

- En fältare är en trygg vuxen som är där ungdomar finns för att skapa trygghet, arbeta uppsökande och skapa relationer, prata om allt stort om smått, säger Nella Henriksson som är verksamhetschef för tillfälligt stöd.

Kommunens fritidsgårdar är en plats för trygga möten i en drogfri miljö mellan i första hand ungdomar i åldrarna 13-18 år. Alla kommunens fritidsgårdar har öppet som vanligt under skolavslutningsveckan.

- Förutom våra ordinarie öppettider så kommer Iggesunds fritidsgård hålla öppet en extra fredag. Till oss kan man komma som ett alternativ till att vara ute på stan, säger Per Fridh som är enhetschef för kommunens fritidsgårdar.

Nattvandrare är en ideell kraft som syftar till att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter. Nattvandrarnas närvaro förebygger också kriminalitet som skadegörelse, våld och drogmissbruk.

- När det är någonting som händer så försöker vi vara där, om någon mår dåligt. Vi kan ringa hem, eller ibland söka samabete med soialtjänst eller polis, säger Malin Danielsson som är nattvandrare från Iggesund. Detta är bland det roligast jag gör. Det som ger mest det är när man träffar en ungdom som man har sett förut som man kanske har hjälpt, som kan komma fram och tycka att vi gör ett jättebra jobb. 🌙


info@hudikgympan.nu

25/6-20 är det dags att PANTAMERA!
2020-06-10 09:12

Hej medlem, 

 

Dags att PANTAMERA igen och stötta Hudikgympan!

 

Passa på att göra både en insats för återvinning och miljö samt att du stöttar Hudikgympan i detta svåra år.

 

Samla ihop alla burkar och pet-flaskor som ni har, fråga era släktingar, grannar och på arbetsplatser.

Vi samlar in er pant torsdag 25/6 mellan kl 18.00-20.00 vid stora porten efter Elon-butiken, norra sidan på Aktivitetsfabriken.

Sortera gärna burkar och PET för sig så blir det lättare när ni kommer och lämnar dem.

 

Vi kommer ha en till insamling efter jul och nyår och tanken är att vi ska ha det två ggr per år. Så fortsätt att samla in så mycket ni kan. Detta ger en fin inkomst till föreningen.

 

Vi tackar på förhand! 

/Hudikgympan 

 

Ladda ner medlemsappen!
Ladda ner ledarappen!
Nyheter från våra grupper
Gymmix, 28/06 18:24 
Gymmix, 09/06 21:36 
Gymmix, 15/05 07:43 
Gymmix, 29/04 07:37 
 
Sponsorer