Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Gymmix Hudiksvall

SCHEMA hittar du här: Gymmix v 34-43 2019 .pdf »

PASSBESKRIVNINGAR hittar du här: Passbeskrivningar »

HUR KÖPER JAG TRÄNINGSKORT?

Klicka här: ANMÄLAN och följ sedan de olika stegen för att köpa ditt kort (fakturaavgift 49:-), kortet kan du sedan hämta hos instruktören nästa gång du tränar. Du kan också swisha eller betala via bankgiro: Swish: 123 603 32 94

Bg: 5548-5569 Om du väljer dessa sätt är det jätteviktigt att du märker din betalning med ”Gymmix” följt av det kort du vill köpa, tex ”Gymmix terminskort”, samt att du sedan mailar fullständiga personuppgifter till gymmix@hudikgympan.nu

Vi är även anslutna till ePassi. Om du har friskvårdspeng från din arbetsgivare via  ePassi så köper du ditt kort via den appen, skriv bara in summan för det kort du vill köpa.

PRISER:

• Årskort 1650:- (1350:- för pensionär/student)*

• Terminskort 950:- (800:- för pensionär/student)

• 10-klipp 600:- (500:- för pensionär/student)

• En gång 100:-

• SPRINGTISDAG (Löpargrupp) 100:-/år

• FAR (Fysisk Aktivitet på Recept), 750:-/ termin mot uppvisande av nytt intyg för varje termin. 

• Medlemsskap ingår i alla träningskort

*Årskort =två terminer, vår + höst eller höst + vår. Alltså inte ett år från inköpsdatum.

Självklart får du prova en gång utan kostnad om du inte tidigare har tränat hos oss.

KONTAKTUPPGIFTER
Välkommen att höra av dig till oss via Hudikgympans kansli eller via Mail till gymmix@hudikgympan.nu
eller skicka ett meddelande på vår facebooksida: http://www.facebook.com/gymmixhudiksvall
Vi finns också på Instagram: http://instagram.com/gymmixhudiksvall

Välkommen att träna med oss!Några platser kvar till konventet 28 september
2019-09-16 22:08

Function is Fun 28 september

28 september kommer Moveoos grundare José Nunez till  Gymmix Hudiksvall/Hudikgympan och håller i ett fysevent som riktar sig till dig som vill inspireras, vidareutvecklas och samtidigt ta din träning in i framtiden. Efter en dag medFunction is Fun har du fått nya tankar, idéer och praktiska tips som du direkt kan börja använda dig av när du tränar. Hur bra låter inte det? 

Läs mer om konventet samt boka dig till via följande länk: https://www.moveoo.se/boka-dig/function-is-fun-hudiksvall


Alla Gymmixkunder får 150:-  rabatt på konventet!


För att få din rabatt behöver du en kod som du knappar in när du anmäler dig. För att få din kod så skickar du ett mail till oss: gymmixhudiksvall@hudikgympan.nu

Vad är Moveoo? Läs mer här: https://www.moveoo.se/about

Vem är José Nunez? Läs mer här: https://www.moveoo.se/jos-nunz


Välkommen att anmäla dig till denna heldag för alla oss som älskar fysträning och vill inspireras och utvecklas inom den. Dagen väcker nyfikenhet, den utmanar och skapar möjligheter. Det är en dag som kommer att lämna massor av tankar, insikter och praktiska tips efter sig som du direkt kan börja använda i din träning.

09:15 Soma Move En dynamisk och effektiv träning som förbereder dig på bästa sätt inför dagen

10:00 Moveoo Flex. Utmanande, lustfyllt och effektivt bollfyspass för rörelse, kontroll och styrka

11:00 Moveoo Athletic. Ett varierat pass med vikter. Upplägget utmanar traditionella tankar och beteenden kring styrketräning på ett sätt som gör att alla kan vara med och prestera på en hög nivå oavsett erfarenhet.

12:00 Lunchbuffé. Restaurangen serverar härlig pastabuffé. Specialkost löses på egen hand.

13:15 Föreläsning - Jag tränar hjärna. Aldrig förr har vi haft så mycket kunskap, erfarenhet och resurser kring träning. Ändå är det så svårt att få till träningen på ett sätt som gör att vi känner oss nöjda och till freds. Om välmåendet ska ökas med hjälp av träning måste vi revolutionera våra tankar och vårt beteende gällande just träning och livsstil. Välkommen till en föreläsning som tar med dig på en resa som börjar för 3 miljoner år sedan och slutar i framtiden. Jose förmedlar kunskap och erfarenhet utan pekpinnar och med en glimt i ögat men utmanar och provocerar samtidigt. Efter föreläsningen kommer du ha en ny syn på träning och förhoppningsvis också se alla möjligheter som finns i din vardag.

14:15 Moveoo Aerobox.Effektiv och rolig träning där en vidareutvecklad och balanserad boxning tillåter konditionsträning för alla, samt en unik gummibandsfys där alla kan finna sin utmaning.

15:15 Moveoo workout. Med hjälp av käppar, handduk, kropp och ballonger utmanas du på ett kreativt, tufft och roligt sätt.

16:15 Suprise. Efter en promenad på 3-4 minuter bjuder vi dig på ett pass som saknar motstycke. Vi håller passet lite hemligt men du kommer att utmanas på ett sätt som är “utanför boxen” och du lär inte ångra dig.

16:45 Avslutning.

 

Kostnad 895kr, inklusive lunch, tankar, kunskap och erfarenhet. Med Gymmixrabatt 745:-.


Gymmix höll i uppvärmningen inför Hela Hudik loppet
2019-09-13 01:35

Torsdag 12/9 gick Hela Hudik loppet av stapeln och vi hade den äran att hålla i uppvärmningen innan loppet. Vilken känsla! Närmare 600 personer hade vi framför oss på scenen.

Stort tack till arrangörerna som gav oss förtroendet att hålla i uppvärmningen inför premiären av Hela Hudik loppet, vi fick mersmak och vill gärna vara med om det här igen 😊

Tack till instruktörerna Anna, Lena S, Mia, Titti  som ställde upp 👍


Foto: Fredrica Jonsson (@fotofredrica)

Huvudentrén är stängd 10/9
2019-09-10 08:40
På grund av event i stora huvudentrén på Aktivitetsfabriken idag 10/9 så hänvisas alla kunder att gå in genom dörren längst till höger om huvudentrén (vid cykelställen, se bild). När ni kommer in genom dörren så är det skyltat till omklädningsrummen och sedan till hissen som ni får ta upp till entréplanet. När ni kommer ut ur hissen så kommer ni att känna igen er, då har ni Hudikgympan åt höger 👉😊
Ha en bra träningstisdsdag! /Gymmix
Pga sjukdom ersätts Aerostep med EFIT ikväll
2019-09-09 13:21
Pga sjukdom utgår kvällens Aerostep och ersätts med Effektiv Funktionell Intensiv Träning med Lena Hallebratt som utlovar mycket flås, styrka och stepupbrädor 💪 Spännande va? 😍 Välkomna kl 18:20!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hudiksvalls Gymnastikförening, 04/09 17:21 
Hudiksvalls Gymnastikförening, 29/08 18:34 
Hudiksvalls Gymnastikförening, 13/08 11:17 
Hudiksvalls Gymnastikförening, 15/07 13:36 
Hudiksvalls Gymnastikförening, 28/06 09:44 
 
Sponsorer