Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Gymmix Hudiksvall

OBS! Resten av vårterminen så kommer vi att publicera nya scheman för varje vecka. 

Varje söndag kväll publiceras nästa veckas schema. Detta på grund av rådande omständigheter kring  coronaviruset. Inga av våra instruktörer kommer att träna med symtom vilket kan komma att innebära inställda pass med kort varsel. Ta för vana att titta här på hemsidan innan du åker och tränar.

Aktuellt schema samt passbeskrivningar hittar du här. 

Gymmix v 14 2020.pdf »

 Passbeskrivningar »

REGLER HOS OSS UNDER CORONAPERIODEN:

- Stanna hemma om du har hosta, snuva eller känner dig det minsta hängig

- Tvätta händerna innan träning

- Om matta eller redskap ska användas så ska dessa rengöras före och efter passet, rengöringsmedel och papper finns i pass-salen

- Tvätta händerna efter träning

HUR KÖPER JAG TRÄNINGSKORT?

Det enklaste för både dig och oss är om du gör så här, klicka på: ANMÄLAN och följ sedan de olika stegen för att köpa ditt kort (fakturaavgift 49:- om du inte väljer att betala direkt med internetbanken), kortet kan du sedan hämta hos instruktören nästa gång du tränar. 

Du kan också swisha eller betala via bankgiro.

Swish: 123 603 32 94 Bg: 5548-5569 OBS! Om du väljer swish eller bankgiro är det jätteviktigt att du märker din betalning med ”Gymmix” följt av ditt namn samt det kort du vill köpa, tex ”Gymmix terminskort”, efter det är det viktigt att du mailar dina fullständiga personuppgifter till gymmix@hudikgympan.nu

Vi är även anslutna till ePassi. Om du har friskvårdspeng från din arbetsgivare via  ePassi så köper du ditt kort via den appen, skriv bara in summan för det kort du vill köpa.

PRISER:

• Årskort 1650:- (1350:- för pensionär/student)*

• Terminskort 950:- (800:- för pensionär/student)

• 10-klipp 600:- (500:- för pensionär/student)

• En gång 100:-

• SPRINGTISDAG (Löpargrupp) 100:-/år

• FAR (Fysisk Aktivitet på Recept), 750:-/ termin mot uppvisande av nytt intyg för varje termin. 

• Medlemsskap ingår i alla träningskort

*Årskort =två terminer, vår + höst eller höst + vår. Alltså inte ett år från inköpsdatum.

Självklart får du prova en gång utan kostnad om du inte tidigare har tränat hos oss.

KONTAKTUPPGIFTER
Välkommen att höra av dig till oss via Hudikgympans kansli eller via Mail till gymmix@hudikgympan.nu
eller skicka ett meddelande på vår facebooksida: http://www.facebook.com/gymmixhudiksvall
Vi finns också på Instagram: http://instagram.com/gymmixhudiksvall

Välkommen att träna med oss!Ändrad tid för Soma Move 29/3
2020-03-28 10:53
Ny tid: 09:20. 
Söndag 29/3 behöver vi ändra tiden för  Soma Move, vi kör 09:20 istället för 17:30. Hoppas att det här inte ställer till det för er utan att ni kan komma ändå 😊 Alternativet hade varit att ställa in passet och då tycker vi att det är bättre att ändra. 
Välkomna kl 09:20 hälsar Johanna ❣️
Nytt schema varje vecka resten av terminen
2020-03-22 20:59
Från och med nu kommer vi varje söndag kväll att publicera nästa veckas schema överst här på hemsidan (klicka på "hem" för att komma till schemat). Det kan bli både tillägg och avdrag i schemat beroende på coronaläget men också beroende på hur instruktörerna mår, ingen av Gymmix Hudiksvalls instruktörer kommer att träna med symtom. 
Förutom avdrag och tillägg i schemat kan pass också komma att flyttas från "ordinarie tid" till annan tid för att få bättre spridning i schemat. Så titta noga, ditt favoritpass kanske inte är borttaget, bara flyttat till annan dag/tid.
Före och efter träning gäller följande hos oss:
Handtvätt samt rengöring av matta och redskap (tex kettlebellklot, skivstång etc), det finns såpvatten i sprayflaska samt papper att göra rent med i salen. 

Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer, så just nu kör vi på med träningen fram tills de rekommenderar något annat.
Varmt välkommen! /Gymmixledarna

Vi fortsätter med våra pass (nästan alla)
2020-03-17 21:32

Vi fortsätter med våra pass 😊

Som ni säkert har hört så har Bromangymnasiet stängt och elever och personal är satta i karantän. De gymmixinstruktörer som arbetar på Broman kommer inte att ha några pass hos oss under karantäntiden.
Ett par av våra instruktörer har valt att tills vidare ställa in sina pass (se föregående inlägg här på hemsidan), detta pga att många av deltagarna på de passen tillhör riskgrupp.
Anledningen till att Hudikgympan har ställt in sina träningar för barn och ungdomar är att 80% av ledarna för dessa grupper går på Broman gymnasiet, och eftersom de sitter i karantän så får de inte vara hos oss.
Håll er uppdaterade, precis som i resten av samhället så kan det ändras fort, det som gäller idag gäller kanske inte i morgon. Vi instruktörer kommer strikt att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer: vi kommer inte att träna med symtom, vilket betyder att pass kan komma att ställas in med kort varsel. Vi meddelar minsta förändring här på hemsidan och på Facebook. Det är alltid schemat överst här på hemsidan som gäller. Idag, 18/3 2020, ser det ut så här:  Gymmix v 11-22 2020 rev. 3.pdf »

Välkomna! ✊ 

Gymmix medel i Iggesund samt Dansmix tills vidare vilande
2020-03-17 20:00
Tills vidare väljer Elisabeth att lägga sina pass vilande. Det gäller alltså Gymmix medel i Iggesund på måndagar samt Dansmix på Aktivitetsfabriken på onsdagar. Detta på grund av att många kunder befinner sig i riskgrupp. 
Varmt välkomna på våra andra pass om du följer riktlinjerna. /Gymmix
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hudiksvalls Gymnastikförening, 31/03 10:31 
Hudiksvalls Gymnastikförening, 30/03 12:15 
Hudiksvalls Gymnastikförening, 25/03 15:37 
Hudiksvalls Gymnastikförening, 24/03 11:42 
Hudiksvalls Gymnastikförening, 23/03 14:12 
 
Sponsorer