Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vad kan vi hjälpa dig med?
NYANMÄLAN VÅRTERMINEN 2020

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄLAN högst upp till höger på sidan.

Platserna inför vårterminen 2020 släpps 1/1. Är gruppen ni önskar att anmäla er till full så går det att prenumerera på gruppen, ett mail skickas då ut till alla prenumeranter när det blir en ledig plats. Inte nybörjare? Kontakta då info@hudikgympan.nu så hjälper vi dig.


ÅTERANMÄLAN VÅRTERMNINEN 2020 (befintliga medlemmar)

Från och med nu kommer alla befintliga medlemmar i...

 • Barngrupperna (0-6 år)
 • Fun for 7
 • Redskap 1-4 + grund
 • Parkour 1-4 + grund
 • Grundtrupp 1-2

...behöva göra en återanmälan för att behålla sin plats inför kommande termin, görs inte återanmälan i tid har man automatiskt sagt upp sin plats. Detta gör ni under fliken “anmälan”. I samband med anmälan väljer ni även betalningsmetod.


😊 1 december- 8 december, Befintliga medlemmar kan göra återanmälan till vårterminen.

😊 1 januari, Anmälan öppnar upp för allmänheten.


Ledare i föreningen som har barn i någon av dessa grupper gör återanmälan genom att skicka ett mail till info@hudikgympan.nu. (detta kan göras redan nu, men senast 8 december)


GYMMIX

Om du vill köpa ett kort till Gymmix så gör du det lättast här: ANMÄLAN

Du kan läsa mer om Gymmix här: http://www.hudikgympan.nu/?SID=10278


TERMINSSTART & -AVSLUT VT20

Terminsstart för samtliga grupper vecka 3. 

Avslutning: 


AVGIFT OCH UPPGIFT

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! Hitta mer information om GRUPPKOSTNADER här.


VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har barngymnastik för olika åldrar: 

• För de minsta 2-3 år har vi FAMILJEGYMNASTIK och för 4-6 åringar BARNGYMNASTIK.

• Är ditt barn 7 år passar FUN FOR 7 där man kan välja antingen inriktningen Parkour eller Redskap/Trupp.

• Om man gillar fart och coola rörelser så passar nog PARKOUR. Vi har parkourgrupper från 8 år och uppåt.

• ALLA KAN GYMPA är för barn och ungdomar 5-20 år med funktionsvariation.

• Våra tävlingsgrupper inom TRUPPGYMNASTIK passar dig som är 8 år och uppåt. Tävlingsmomenten är fristående, tumbling och trampett. Varje trupp består av 6–18 gymnaster.

• Om ditt barn vill träna på samma moment som i truppgymnastik med inte vill tävla så passar REDSKAPSGYMNASTIK ditt barn perfekt.

• Är du 20 år eller äldre och inte kan få nog av nya utmaningar så har vi även en VUXENTRUPP vars mål är att kunna delta på en tävling under HT19.

• Vi har även gruppträning för vuxna (fr. 16 år). På vårt schema hittar du allt ifrån dans till styrkepass till yoga, och allt däremellan.  Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX


Vårt motto är: Rörelse genom livet!


SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så anmäler ni er till den nya gruppen via vårt bokningsystem. När ni sedan fått plats i den nya önskade gruppen meddelar ni de gamla ledarna att ni slutar i den nuvarande gruppen.


KALENDER

För att se träningstider för respektive grupp, vad som händer i föreningen, när hallen är bokad och när det finns lediga tider för kalas klicka på KALENDER


KALAS


KALAS- STOPP-     UNDER VÅREN STÄLLER VI IN ALLA KALAS!
VI SKA FIRA OSS SJÄLVA UNDER ÅRET 2020
GRATTIS TILL HUDIKGYMPAN SOM FYLLER 100 ÅR

Klicka här för att ta reda på hur du gör för att boka ett kalas.


BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.


KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du informationen där.

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.


NEWBODY- förlänger försäljningen!
2020-03-31 10:31

Passa på att sälj det sista nu fram till fredag den 3 april fram till midnatt! 

/Kansliet
Utomhusträningar startar denna vecka
2020-03-30 12:15
Hej kära medlemmar och föräldrar!

Som läget är nu med Covid-19 har vi i styrelsen och personalen stött och blött frågan med hur vi ska göra med våra träningar fram till och med påsklovet. Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet rekommenderar utomhusträning.


Hur gör vi då i Hudikgympan?
Vi vill att våra medlemmar ska röra på sig, men eftersom vi inte kan erbjuda träning inomhus då vår barn-, ungdoms- och truppgymnastik innebär mycket närkontakt, så flyttar vi tills vidare träningen utomhus. Detta gäller alla grupper inom barn, ungdom och trupp. Med tills vidare menar vi fram till och med påsklovet. Efter lovet hoppas vi successivt kunna flytta in.


Vi behöver hjälpas åt och göra detta tillsammans för att det ska fungera så smidigt som möjligt. Varje ledargrupp har fått i uppgift att fundera på hur träningen kan genomföras i varje grupp. De kommer att meddela er vad som gäller.


För Gymmix kan träning som inte innebär närkontakt och där deltagarna håller avstånden mellan varandra fortsätta inomhus.


Ingen inomhusträning för 70+
Vi behöver värna extra mycket om våra äldre medlemmar. FHM och RF är extremt tydliga med att personer som är 70 år och äldre ska skyddas från smittspridningen. Hudikgympans ledning rekommenderar därför att verksamheten för dessa grupper absolut inte sker inomhus. Promenader utomhus med avstånd mellan varandra är rekommenderat.


Nära till bra utomhusplatser
Vi har fördelarna av att våren är här och att vi finns nära Köpmanberget som erbjuder både skog, kuperad terräng och den nya anläggningen nedanför Parkhyddan med stenar, stockar, bänkar, utegym med mera. Här kan de flesta grupper träna. Dessutom finns grusplanen/parkeringen (intill KJ Sotning), Strandpromenaden för löpträning och Östra skolans multiarena (Sportparken). Ledarna kan också komma med andra förslag på platser för träning.


Vad ska ni tänka på som deltagare/förälder?
Ledarna meddelar samlingsplats för din (eller ditt barns) träning. Ni ska INTE komma in i Hudikgympans lokaler (undantaget vissa Gymmixpass).


 • Klädsel efter väder.
 • Kom frisk till träningen. Inte minsta tecken på förkylning får förekomma. Om ni varit sjuk, stanna hemma minst två dygn innan ni kommer tillbaka.
 • Tvätta eller sprita händerna innan ni kommer till träningen.
 • Tänk på att hålla avstånd till varandra under träningen.
 • Om du är förälder till ett barn som ska träna: Berätta för barnet vad som gäller och varför vi kommer att träna utomhus en tid. Lyssna på vad barnet säger och informera våra ledare om det är något speciellt som kommit fram.

Tack för er förståelse!
Under veckan väntas nya riktlinjer för idrottsföreningar komma från FHM och RF. Vi följer utvecklingen noga och kommer med nya rekommendationer om/när det blir aktuellt.


Här finns ytterligare information för dig som vill veta mer:


Hälsningar
Styrelsen och personalen

Information om träningarna och Folkhälsomyndigheten!
2020-03-25 15:37

Men anledning av det Folkhälsomyndigheten nu rekommenderar så har vi börjat att klura på hur vi ska lösa träningarna rent praktiskt. För vi vill så gärna starta upp. Alla behöver det. Kommer med mer information under helgen. Kan bli utomhusträningar blandat med inomhus i den mån det går. 

Tidigast v. 14. Det som ställer till det för oss är att vi är i kontakt med golv/redskap, barfota/händer. Därav svårt hur det ska läggas upp.

Kom ihåg att det kan svänga snabbt. 

Tar en dag i taget. Håller oss uppdaterade. Föreningen ska göra sitt bästa för att du/ditt barn ska få vara aktiva i dess vardag. 

RÖRELSE GENOM LIVET!  

Folkhälsomyndigheten:
Träna gärna men gör det säkert

Folkhälsomyndigheten har kommit med nya förtydligande rekommendationer för idrott. Beskedet är att idrott och träningsaktiviteter kan fortsätta, men med försiktighet. Träning utomhus är att föredra.

Till Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående idrott och träningsanläggningar med anledning av covid-19

Folkhälsomyndigheten skriver att ”fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta”. Myndighetens rekommendation är att träningar, matcher eller lokala cuper inte behöver ställas in med anledning av coronaviruset. Idrottsytor som simhallar och idrottshallar kan hålla öppet. Ett viktigt tillägg är att aktiviteterna bör anpassas för att minska risken för smittspridning.

Folkhälsomyndigheten ger i rekommendationerna för idrott ett antal råd som riktar sig direkt till Riksidrottsförbundet och idrottsrörelsen. Följande områden finns med:

 • Generella råd
 • Inomhusaktiviteter
 • Utomhusaktiviteter
 • Aktiviteter för äldre
 • Cuper, tävlingar och matcher

Folkhälsomyndigheten har sedan tidigare en checklista för riskbedömning av mindre evenemang, exempelvis träningar och andra idrottsaktiviteter. De nya rekommendationerna är förtydligande information för att ännu bättre hjälpa idrottsföreningar att ta beslut om sin egen verksamhet.

Riksidrottsförbundet rekommenderar specialidrottsförbund (SF) och idrottsföreningar att även fortsatt göra en riskbedömning enligt checklistan för evenemang, men även utgå från Folkhälsomyndighetens förtydligande råd.

 

Föreningsdagar på Intersport- HANDLA LOKALT!
2020-03-24 11:42
Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar! Den 23–29 mars önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*. Passa på att inhandla vårens senaste sportmode och allt för en ny härlig idrottssäsong. Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden FORENING25 på intersport.se. Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se! *Erbjudandet gäller 23–29 mars på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror. 
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer