Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

ANMÄLAN HÖSTTERMINEN 2019

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄLAN högst upp till höger på sidan.

Platserna inför höstterminen 2019 släpps måndag v.21 den 20/5. Är gruppen ni önskar att anmäla er till full så går det att prenumerera på gruppen, ett mail skickas då ut till alla prenumeranter när det blir en ledig plats. Inte nybörjare? Kontakta då info@hudikgympan.nu så hjälper vi dig.


AVGIFT OCH UPPGIFT

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! Hitta mer information om GRUPPKOSTNADER här.


VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har barngymnastik för olika åldrar: 

• För de minsta 0-3 år har vi FAMILJEGYMNASTIK och för 4-6 åringar BARNGYMNASTIK.

• Är ditt barn 7 år får den prova på alla våra olika discipliner i FUN FOR 7.

• Om man gillar fart och coola rörelser så passar nog PARKOUR. Vi har parkourgrupper från 8 år och uppåt.

• ALLA KAN GYMPA är för barn och ungdomar 5-20 år med funktionsvariation.

• Våra tävlingsgrupper inom TRUPPGYMNASTIK passar dig som är 8 år och uppåt. Tävlingsmomenten är fristående, tumbling och trampett. Varje trupp består av 6–18 gymnaster.

• Om ditt barn vill träna på samma moment som i truppgymnastik med inte vill tävla så passar REDSKAPSGYMNASTIK ditt barn perfekt.

• Är du 20 år eller äldre och inte kan få nog av nya utmaningar så har vi även en VUXENTRUPP vars mål är att kunna delta på en tävling under HT19.


• Vi har även GRUPPTRÄNING för vuxna (16-99 år). På vårt schema hittar du allt ifrån dans till styrkepass till yoga, och allt däremellan.  Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX


Vårt motto är: Rörelse genom livet!


SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så anmäler ni er till den nya gruppen via vårt bokningsystem. När ni sedan fått plats i den nya önskade gruppen meddelar ni de gamla ledarna att ni slutar i den nuvarande gruppen.


KALENDER

För att se träningstider för respektive grupp, vad som händer i föreningen, när hallen är bokad och när det finns lediga tider för kalas klicka på KALENDER


KALAS


KALAS- STOPP- Vi kommer att ta semester från kalas juni- september 2019. 
Vi önskar alla en fin sommar!

Klicka här för att ta reda på hur du gör för att boka ett kalas.


TERMINSSTART & -AVSLUT HT19

Trupp 2 & 5 startar v.32 (v.34 enl schema). Terminsavslutning v.51

Trupp 6 & 7 startar v.33 (v.34 enl schema). Terminsavslutning v.50

Bas 1-3 och grund 1-2 startar enl schema v.34. Terminsavslutning v. 50

Barn/Ungdom startar v.35 enl schema och har terminsavslutningar v.49


BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar direkt på fakturan tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.

BG-nr: 5548-5569, Swish: 123 603 32 94


KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du informationen där.

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.


HUDIKGYMPAN SÖKER TRÄNARE/KOORDINATOR INOM BREDDVERKSAMHETEN
2019-06-14 14:58
Hudiksvalls Gymnastikförening är med cirka 1500 medlemmar en av Hälsinglands största idrottsföreningar inom barn- och ungdomsverksamhet. Vårt mål är att ge barn och ungdomar en positiv bild av idrott, med gymnastiken som en bra grund för fortsatt utveckling.

 

I dagsläget har föreningen tre anställda med verksamhetsledare, administratör och huvudtränare. Därtill har vi omkring 150 ledare på timbasis. Största delen av verksamheten sker i Aktivitetsfabriken i Hudiksvall, där vi har specialbyggda hallar för gymnastik. Nu behöver vi förstärkning!


Vi söker en tränare/koordinator

Inför hösten 2019 söker vi en kombinerad tränare och koordinator till våra grupper inom breddverksamheten. Vi söker dig som brinner för breddidrott och vill vara med och säkerställa kvalitén i våra breddgrupper. Du har erfarenhet av att jobba med barn och/eller ungdomar samt idrott. Jobbet är en deltidsanställning med arbetstid främst kvällar och helger men även dagtid. Vi tillämpar provanställning 6 månader.


Arbetsuppgifter

Till arbetsuppgifterna hör bland annat att:

  • Leda och träna gymnaster i föreningens breddgrupper (redskap och parkour).
  • Planera och göra en översiktsplan för alla breddgrupper.
  • Säkerställa kvalitén i samtliga breddgrupper.
  • Ansvara för internutbildning och vidareutveckling av våra övriga breddledare.
  • Ta hand om skolgrupper och andra externa grupper på enstaka besök i hallen.

Sista ansökningsdag är den 8 juli 2019
Tillträde önskas den 1 augusti 2019 men kan diskuteras. Om du tycker att tjänsten verkar spännande, skicka in din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk till info@hudikgympan.nu. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av verksamhetsledare Titti Frykman titti.frykman@hudikgympan.nu.


Utbildningskrav

  • Parkour Steg 1 (steg 2 eller högre är meriterande)
  • Trampett Steg 1 (steg 2 eller högre är meriterande)
  • Tumbling Steg 1 (steg 2 eller högre är meriterande)

Värdegrunder

Vi tillämpar värdegrunderna SMART* inom hela föreningen. Alla barn och ungdomar ska bli sedda och känna sig betydelsefulla. Vi vill stimulera barn och ungdomar att fortsätta inom gymnastiken och skapa ett livslångt intresse för idrott. Det ska finnas plats för varje enskilt barn som vill hålla på med gymnastik.


*Läs mer om vår förening på www.hudikgympan.nu.

KALAS- STOPP i sommar!
2019-06-11 10:14
Hej, 
Vi kommer att ta semester från kalas juni- september 2019. 

Vi önskar alla en fin sommar!

/Hudikgympan 
Nytt namn och nytt innehåll i Föreningsförsäkring Bas!
2019-05-22 11:15
Folksam har kommit med en ny uppdatering som gäller Hudikgympan. 

Från och med 1 maj har vi gjort förbättringar i er föreningsförsäkring. Föreningsförsäkring Bas som den nu heter är det grundskydd ni kostnadsfritt har via RF. Förutom att den nu har fått ett nytt namn så har vi i samarbete med RF förbättrat innehållet. Nu ingår även styrelseansvar och utökat ansvar för tillfällig verksamhet som föreningen gör ideellt för att få inkomster till föreningen. 
Har du frågor om er föreningsförsäkring eller är i behov av ett utökat skydd för exempelvis byggnader är du välkommen att ringa Folksam företagssupport på 08 772 86 35 eller maila till: foretag@folksam.se


https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/forsakring-genom-riksidrottsforbundet/foreningsforsakring-bas?utm_source=riksidrottsforbundet&utm_medium=email&utm_campaign=idrott&utm_content_group=&utm_content_placement=&utm_content=Foreningsfors%C3%A4kring_2019-05-17&utm_term=
Nu är platserna till barngrupperna inför hösten-19 släppta!
2019-05-20 15:43
Hej! 

Du/ni som redan har en plats, varit med i en grupp vt-19 flyttas automatiskt till nästa grupp. Faktura kommer senast att skickas ut under vecka 22. När fakturan är betald är platsen säkrad! Obetald faktura, tas barnet/gymnasten bort från gruppen och platsen blir ledig att bokas från hemsidan. 

Vi söker fortfarande ledare till grupper som vi vill starta upp. Är du en av dem? Hör av dig till kansliet på vår info@hudikgympan.nu 
Gäller Parkour- grund, familjegympa i första hand. 

Du/ni som är ny och vill vara med i Hudikgympan måste göra en anmälan till en grupp. 

Gå in här via hemsidan och klicka in på anmälan i översta listen till höger. Följ instruktionerna och då kan du sen se vilka grupper som har lediga platser. Skulle det vara så att den gruppen ni vill vara med i är full, klicka ändå in på den och då kan ni markera att ni vill prenumerera på den gruppen. Går att göra i flera grupper.  När det då blir en plats ledig så får ni ett meddelande och då är det först till kvarn som gäller. 

Det är enkelt och smidigaste sättet att få en plats hos oss! 

Hör av er om det inte funkar på info@hudikgympan.nu   


//Kansliet  

Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer