Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vad kan vi hjälpa dig med?
TRÄNING UNDER COVID-19
Vi tar vårt ansvar och håller all träning utomhus tills vidare. Detta gäller alla grupper (inte gymmix). I vår medlemsapp (om ni inte laddat ner den finns en modul alldeles här till höger --->) hittar ni information om kommande träningar samt kontaktuppgifter till ledarna.


NYANMÄLAN HÖSTTERMINEN 2020

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄLAN högst upp till höger på sidan.

Platserna inför höstterminen 2020 släpps 18/5. Är gruppen ni önskar att anmäla er till full så går det att prenumerera på gruppen, ett mail skickas då ut till alla prenumeranter när det blir en ledig plats. Inte nybörjare? Kontakta då info@hudikgympan.nu så hjälper vi dig.


GYMMIX

Om du vill köpa ett kort till Gymmix så gör du det lättast här: ANMÄLAN

Du kan läsa mer om Gymmix här: http://www.hudikgympan.nu/?SID=10278


TERMINSSTART & -AVSLUT VT-20

Terminsstart för samtliga grupper vecka 3. 

Avslutning: BARN&UNGDOM: v.20. TRUPP: V.21


AVGIFT OCH UPPGIFT

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! Hitta mer information om GRUPPKOSTNADER här.


VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har barngymnastik för olika åldrar: 

• För de minsta 2-3 år har vi FAMILJEGYMNASTIK och för 4-6 åringar BARNGYMNASTIK.

• Är ditt barn 7 år passar FUN FOR 7 där man kan välja antingen inriktningen Parkour eller Redskap/Trupp.

• Om man gillar fart och coola rörelser så passar nog PARKOUR. Vi har parkourgrupper från 8 år och uppåt.

• ALLA KAN GYMPA är för barn och ungdomar 5-20 år med funktionsvariation.

• Våra tävlingsgrupper inom TRUPPGYMNASTIK passar dig som är 8 år och uppåt. Tävlingsmomenten är fristående, tumbling och trampett. Varje trupp består av 6–18 gymnaster.

• Om ditt barn vill träna på samma moment som i truppgymnastik med inte vill tävla så passar REDSKAPSGYMNASTIK ditt barn perfekt.

• Är du 20 år eller äldre och inte kan få nog av nya utmaningar så har vi även en VUXENTRUPP vars mål är att kunna delta på en tävling under HT19.

• Vi har även gruppträning för vuxna (fr. 16 år). På vårt schema hittar du allt ifrån dans till styrkepass till yoga, och allt däremellan.  Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX


Vårt motto är: Rörelse genom livet!


SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så anmäler ni er till den nya gruppen via vårt bokningsystem. När ni sedan fått plats i den nya önskade gruppen meddelar ni de gamla ledarna att ni slutar i den nuvarande gruppen.


KALENDER

För att se träningstider för respektive grupp, vad som händer i föreningen, när hallen är bokad och när det finns lediga tider för kalas klicka på KALENDER


KALAS


KALAS- STOPP-     UNDER VÅREN STÄLLER VI IN ALLA KALAS!
VI SKA FIRA OSS SJÄLVA UNDER ÅRET 2020
GRATTIS TILL HUDIKGYMPAN SOM FYLLER 100 ÅRBETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.


KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du informationen där.

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.


Medlemsbrev maj 2020
2020-05-20 16:36
Några av föreningens fantastiska ledare i mars 2020 när vi fotade till jubileumsbilagan.
Hej alla gymnaster, ledare, föräldrar, sponsorer och andra intresserade av Hudikgympan!


Sommaren närmar sig och då brukar vi från styrelsens sida sammanfatta terminen som gått.


Just den här terminen blev en av de mest annorlunda i vår historia, och det samtidigt som vi firar att Hudikgympan fyller 100 år. Vi planerade att göra våruppvisningsveckan till något alldeles extra, men coronapandemin kom och satte käppar i hjulet för oss. Vi skulle ha bjudit in till en fantastisk gympafestivalveckan på Glysis den 28 april till 3 maj, med årets barnuppvisning, ungdomsshower, roliga Gymmix-pass, prova på-pass inom dans och yoga, föreläsningar, utställningen Hundra år av rörelse och en massa andra jubileumspåhitt.


I dagsläget vet vi inte hur det blir, men vi hoppas verkligen att smittspridningen avtar och att myndigheternas rekommendationer lättar, så att vi kan arrangera en höstshow i stället.


Vi har ändå firat under våren:


  • Avtäckt ”Gympabubblan” i vår foajé.
  • Erbjudit liveträningar.

Vår medarbetare Olivia och några ungdomar i föreningen planerar att ge ut en jubileumspod – det ser vi verkligen fram emot. Vi håller också på med jubileumsutställningen.


När pandemin var ett faktum tvingades vi fatta beslut om att erbjuda utomhusträningar, och även om det inte är samma sak som att träna i våra härliga hallar, så har vi kunnat träna och träffas, om än i mindre omfattning än vanligt och med annorlunda upplägg. Vem vet, kanske har vi tränat på nya sätt som gör att vi blir ännu starkare/snabbare – inget ont som inte har något gott med sig.


Ett särskilt tack till er ledare som visat enormt engagemang. Ni har med fantasi och uthållighet lyckats ge våra medlemmar träning under de extrema omständigheter vi befinner oss i. Vi har fått många uppskattande ord från glada föräldrar som tycker ni gör ett kanonjobb. Var stolta – ni är bäst!


Tack också till er som hjälpte till att städa våra hallar härom veckan. Vi fyllde en stor container med skräp och sedan dess har vi bytt lysrör och kommer att städa en omgång till i hallarna.


Under sommaren planerar vi att påbörja bygget av ”Hyllan” i specialhallen, där vi vill skapa fler platser för utbildning och läxläsning. Förhoppningsvis är Hyllan klar inför höstterminen.


Och just det, vi har också fattat beslut om en ny drogpolicy, något som alla föreningar bör ha. Vår tidigare var föråldrad och den nya följer Riksidrottsförbundets mall. Den finns att läsa här: http://www.hudikgympan.nu/sida/?ID=249946


Tack för er förståelse för att vi tvingas tänka om och tänka nytt för att kunna erbjuda säker träning för våra medlemmar! Nu önskar vi er alla en skön sommar.


/Styrelsen

ÅTERANMÄLAN HT-20
2020-05-17 19:03
Imorgon måndag 18/5 10.00 öppnar vi upp anmälan för hösten 2020. 
Ni anmäler er till grupperna via anmälningsfliken uppe i högra hörnet på hemsidan.

Detta gäller endast nuvarande medlemmar som går i barngymnastik, redskapsgymnastik och parkour. Truppgymnaster kommer automatiskt att följa med sin grupp om ingenting annat meddelats till ledaren. 

Är ni osäkra på vilken grupp ni ska välja för att följa med de ni går med nu så hör av er till olivia.sveden@hudikgympan.nu. 

Anmälan för icke nuvarande medlemmar öppnar upp 1/6 00.00. 

Ha nu ett fint sommarlov så hoppas vi att få träna som vanligt igen till hösten :)
Hälsningar, kansliet
Förbered sommargrillningen!
2020-05-13 10:35

Bästa medlem!

Det kan inte ha undgått någon att vi just nu står inför en mycket svår situation där hela samhället står inför en stor prövning. Många föreningar har drabbats hårt av inställda cuper och tävlingar och lider därmed stora ekonomiska förluster. Vi är inget undantag!

Vi vill därför sträcka ut en hand och be er medlemmar om hjälp att stötta vår förening.


Vårt mål är att genom detta initiativ, bidra till att kunna köpa ett nytt Tumblinggolv.


Vi har just nu Öppnat en webbshop. Där du stödjer föreningen med 27:-/paket du köper.

Alla paketen kostar 100.-

Använd länken nedan så får du varorna direkt hemskickade.

Vid köp av 7 paket gäller fri frakt. (ord. 35:-)

 

Spicy Dream (kryddor, oljor, marinader – perfekt till grillsäsongen, samt tvål/lotion från vårt nya sortiment Home Seremonies inom Newbody Family)

 

https://www.spicydream.se/shop/hudikgympan-foreningen/shop/30611305/?source=map

Ett tillskott som skulle vara mycket välkommet för att kunna fortsätta bedriva vår verksamhet.

 

Med varma hälsningar, Styrelsen

Avslutningsveckor med glass!
2020-05-12 11:16
Hej, 
Avslutningar v 20 eller 21 (ni väljer själva). Hoppas att ni haft en bra tillvaro utomhus. Det blev en konstig vår, men känns att vi gjort rätt som är ute. Nu blickar vi fram emot en normal tid med vanlig gympa. Utbildningar, firande av att vi fyller 100 år, ny termin. 
På måndag den 11 maj kommer det att finnas isglass i frysen på kansliet att hämta till alla grupper. 
Ta med en kylbag för att förvara glassen i om ni inte väljer att avsluta här vid huset. 

En ledare i varje grupp har tidigare fått mail om T-shirt till alla barn.
Ni som inte hämtat era tröjor än så ligger de inne i kansliet på ett bord.
Ta rätt storlekar. 2-3 år, 3-4 år, 5-6 år, 7-8 år.   
OBS! DETTA GÄLLER BARA OM DU FÅTT ETT MAIL INNAN OM T-SHIRT
UNGDOM OCH TÄVLINGSGRUPPER KOMMER ATT FÅ ETT LINNE LITE LÄNGRE FRAM. 
/Kansliet 
Ladda ner medlemsappen!
Ladda ner ledarappen!
Nyheter från våra grupper
Gymmix, 15/05 07:43 
Gymmix, 29/04 07:37 
Gymmix, 22/04 21:34 
Gymmix, 22/04 21:10 
 
Sponsorer