Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

ANMÄLAN HÖSTTERMINEN 2019

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄLAN högst upp till höger på sidan.

Platserna inför höstterminen 2019 släpps måndag v.21 den 20/5. Är gruppen ni önskar att anmäla er till full så går det att prenumerera på gruppen, ett mail skickas då ut till alla prenumeranter när det blir en ledig plats. Inte nybörjare? Kontakta då info@hudikgympan.nu så hjälper vi dig.


AVGIFT OCH UPPGIFT

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! Hitta mer information om GRUPPKOSTNADER här.


VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har barngymnastik för olika åldrar: 

• För de minsta 0-3 år har vi FAMILJEGYMNASTIK och för 4-6 åringar BARNGYMNASTIK.

• Är ditt barn 7 år får den prova på alla våra olika discipliner i FUN FOR 7.

• Om man gillar fart och coola rörelser så passar nog PARKOUR. Vi har parkourgrupper från 8 år och uppåt.

• ALLA KAN GYMPA är för barn och ungdomar 5-20 år med funktionsvariation.

• Våra tävlingsgrupper inom TRUPPGYMNASTIK passar dig som är 8 år och uppåt. Tävlingsmomenten är fristående, tumbling och trampett. Varje trupp består av 6–18 gymnaster.

• Om ditt barn vill träna på samma moment som i truppgymnastik med inte vill tävla så passar REDSKAPSGYMNASTIK ditt barn perfekt.

• Är du 20 år eller äldre och inte kan få nog av nya utmaningar så har vi även en VUXENTRUPP vars mål är att kunna delta på en tävling under HT19.


• Vi har även GRUPPTRÄNING för vuxna (16-99 år). På vårt schema hittar du allt ifrån dans till styrkepass till yoga, och allt däremellan.  Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX


Vårt motto är: Rörelse genom livet!


SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så anmäler ni er till den nya gruppen via vårt bokningsystem. När ni sedan fått plats i den nya önskade gruppen meddelar ni de gamla ledarna att ni slutar i den nuvarande gruppen.


BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar direkt på fakturan tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.

BG-nr: 5548-5569, Swish: 123 603 32 94


KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du informationen där.

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.


KALENDER

För att se träningstider för respektive grupp, vad som händer i föreningen, när hallen är bokad och när det finns lediga tider för kalas klicka på KALENDER


KALAS

Klicka här för att ta reda på hur du gör för att boka ett kalas.


TERMINSAVSLUT

Våruppvisningen ligger i vår 30/4-1/5. Bas, grund, parkour, redskap och barn tränar sedan v.19-20 innan de får sommarlov. Trupperna tränar enligt spec. schema (mail kommer från respektive ledare)


Nytt namn och nytt innehåll i Föreningsförsäkring Bas!
2019-05-22 11:15
Folksam har kommit med en ny uppdatering som gäller Hudikgympan. 

Från och med 1 maj har vi gjort förbättringar i er föreningsförsäkring. Föreningsförsäkring Bas som den nu heter är det grundskydd ni kostnadsfritt har via RF. Förutom att den nu har fått ett nytt namn så har vi i samarbete med RF förbättrat innehållet. Nu ingår även styrelseansvar och utökat ansvar för tillfällig verksamhet som föreningen gör ideellt för att få inkomster till föreningen. 
Har du frågor om er föreningsförsäkring eller är i behov av ett utökat skydd för exempelvis byggnader är du välkommen att ringa Folksam företagssupport på 08 772 86 35 eller maila till: foretag@folksam.se


https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/forsakring-genom-riksidrottsforbundet/foreningsforsakring-bas?utm_source=riksidrottsforbundet&utm_medium=email&utm_campaign=idrott&utm_content_group=&utm_content_placement=&utm_content=Foreningsfors%C3%A4kring_2019-05-17&utm_term=
Nu är platserna till barngrupperna inför hösten-19 släppta!
2019-05-20 15:43
Hej! 

Du/ni som redan har en plats, varit med i en grupp vt-19 flyttas automatiskt till nästa grupp. Faktura kommer senast att skickas ut under vecka 22. När fakturan är betald är platsen säkrad! Obetald faktura, tas barnet/gymnasten bort från gruppen och platsen blir ledig att bokas från hemsidan. 

Vi söker fortfarande ledare till grupper som vi vill starta upp. Är du en av dem? Hör av dig till kansliet på vår info@hudikgympan.nu 
Gäller Parkour- grund, familjegympa i första hand. 

Du/ni som är ny och vill vara med i Hudikgympan måste göra en anmälan till en grupp. 

Gå in här via hemsidan och klicka in på anmälan i översta listen till höger. Följ instruktionerna och då kan du sen se vilka grupper som har lediga platser. Skulle det vara så att den gruppen ni vill vara med i är full, klicka ändå in på den och då kan ni markera att ni vill prenumerera på den gruppen. Går att göra i flera grupper.  När det då blir en plats ledig så får ni ett meddelande och då är det först till kvarn som gäller. 

Det är enkelt och smidigaste sättet att få en plats hos oss! 

Hör av er om det inte funkar på info@hudikgympan.nu   


//Kansliet  

Medalj på Rikstrean
2019-05-15 12:48
Foto: Julia Rahm
I helgen var rikstrupp 1 iväg till Falun för att tävla Rikstrean Dam 13år och äldre. Slutresultatet blev en andraplats med endast 0,2 poäng från guldet. Detta är första gången som Hudiksvalls GF med ett helt eget lag tar medalj på en rikstävling. I 
höst är planen att gå upp till klassen Rikstvåan.

Riktigt bra jobbat tjejer!
Efterbeställningen av NewBody har nu kommit!
2019-05-09 08:25
Hej, 
Ni som efterbeställt Newbody kan komma och hämta på kansliet. Ta med beställningslista. Det är packat i två olika kartonger men omärkta. Så vi har ingen möjlighet att veta vem som ska ha vad. 

/Kansliet 
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer