Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vad kan vi hjälpa dig med?


NYANMÄLAN HÖSTTERMINEN 2020

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄLAN högst upp till höger på sidan.

Är gruppen ni önskar att anmäla er till full så går det att prenumerera på gruppen, ett mail skickas då ut till alla prenumeranter när det blir en ledig plats. Inte nybörjare? Kontakta då info@hudikgympan.nu så hjälper vi dig.


GYMMIX

Om du vill köpa ett kort till Gymmix så gör du det lättast här: ANMÄLAN

Du kan läsa mer om Gymmix här: http://www.hudikgympan.nu/?SID=10278


TERMINSSTART HT-20

Terminsstart:

TRUPP: V 35

BASTRUPP: V 35

BARN OCH UNGDOM: V 36


AVGIFT OCH UPPGIFT

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! Hitta mer information om GRUPPKOSTNADER här.


VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har barngymnastik för olika åldrar: 

• För de minsta 2-3 år har vi FAMILJEGYMNASTIK och för 4-6 åringar BARNGYMNASTIK.

• Är ditt barn 7 år passar FUN FOR 7 där man kan välja antingen inriktningen Parkour eller Redskap/Trupp.

• Om man gillar fart och coola rörelser så passar nog PARKOUR. Vi har parkourgrupper från 8 år och uppåt.

• ALLA KAN GYMPA är för barn och ungdomar 5-20 år med funktionsvariation.

• Våra tävlingsgrupper inom TRUPPGYMNASTIK passar dig som är 8 år och uppåt. Tävlingsmomenten är fristående, tumbling och trampett. Varje trupp består av 6–18 gymnaster.

• Om ditt barn vill träna på samma moment som i truppgymnastik med inte vill tävla så passar REDSKAPSGYMNASTIK ditt barn perfekt.

• Är du 20 år eller äldre och inte kan få nog av nya utmaningar så har vi även en VUXENTRUPP vars mål är att kunna delta på en tävling under HT19.

• Vi har även gruppträning för vuxna (fr. 16 år). På vårt schema hittar du allt ifrån dans till styrkepass till yoga, och allt däremellan.  Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX


Vårt motto är: Rörelse genom livet!


SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så anmäler ni er till den nya gruppen via vårt bokningsystem. När ni sedan fått plats i den nya önskade gruppen meddelar ni de gamla ledarna att ni slutar i den nuvarande gruppen.


KALENDER

För att se träningstider för respektive grupp, vad som händer i föreningen, när hallen är bokad och när det finns lediga tider klicka på KALENDER


KALAS


UNDER HÖSTEN STÄLLER VI IN ALLA KALAS!
VI SKA FIRA OSS SJÄLVA UNDER ÅRET 2020
GRATTIS TILL HUDIKGYMPAN SOM FYLLER 100 ÅR

BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.


KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du informationen där.

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.


Hjälp oss att bli bättre med att svara på en kort enkät!
2020-10-16 14:11

Hur kan HudikGympan förbättras?

 

Hej!

Vi är tre psykologstudenter från Uppsala universitet som fått äran att göra ett projektarbete med HudikGympan. Projektet går ut på att vi gör en organisationsanalys och tittar på något avgränsat område som skulle kunna utvecklas. I slutet av projektet kommer vi att återkoppla med en plan för hur organisationen skulle kunna göra en förändring inom något område. Om ni väljer att genomföra förändringen beror såklart på om ni i organisationen tycker att det verkar meningsfullt.

För att inkludera så många som möjligt i idé-stadiet så skickar vi ut den här enkäten. Alla som är engagerade i organisationen på ett eller annat sätt och vill komma med en idé är välkomna att svara. Vi kommer inte att kunna fördjupa oss i alla idéer, men vi kommer tacksamt att fundera över alla bidrag! Tillsammans med vår handledare tar vi fram ett antal alternativ som vi återkopplar till styrelsen. 

Det är alltså högst valfritt att svara på enkäten. Svaren behandlas anonymt (ingen annan än vi studenter och vår handledare kommer att ta del av de specifika svaren). Du behöver inte skriva mycket eller detaljerat på någon fråga. Enkäten tar cirka 5 minuter att besvara. När du är klar med att besvara frågorna klickar du på “Klar” så kommer svaren till oss.

Enkäten är möjlig att besvara onsdag 14/10 - måndag 19/10 (till midnatt).

 

https://sv.surveymonkey.com/r/YJ2SWS3

Tack på förhand! Vi tycker att det är jättekul att påbörja det här projektet med er!

Josefine Sowa, Davor Poprzenovic & Ronja Widehammar

 

Gymnastikförbundets rekommendationer till oss!
2020-10-16 08:25
VI MÅSTE HJÄLPA OCH PÅMINNA VARANDRA OM ATT ALLT INTE ÄR SOM VANLIGT! 

Till gymnastikföreningar

 

Under veckan har Folkhälsomyndigheten riktat en tydlig uppmaning till idrottsrörelsen där de uppmanar oss att fortsatt ta ansvar och följa uppsatta rekommendationer med anledning av coronapandemin. Då idrotten har en mycket stor positiv inverkan på folkhälsan i stort är det av stor vikt att vi ska kunna fortsätta med vår verksamhet i så stor utsträckning som möjligt. Vi uppmanar därför alla föreningar att fortsätta efterleva de rekommendationer som finns framtagna så vi tillsammans kan bidra till en minskad smittspridning, samtidigt som verksamheterna kan hållas igång.

 

Gymnastikförbundet rekommenderar att det förbud mot allmänna sammankomster med mer än 50 deltagare ska vara vägledande för all verksamhet inom Svensk Gymnastik, även om det inte är att klassa som en allmän sammankomst eller offentlig tillställning. Undantag kan dock göras från begränsningen på max 50 deltagare både avseende tävling och träning.

 

För att kunna samla fler än 50 personer krävs det att aktiviteten inte är att klassa som en allmän sammankomst eller offentlig tillställning enligt ordningslagen. Men det krävs också att man ändå kan följa alla råd och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten har tagit fram. För att kunna avgöra hur många som kan vara i en lokal samtidigt behöver man särskilt beakta rekommendationen om att undvika trängsel:

 

”Alla aktiviteter ska anpassa antalet personer som deltar i förhållande till lokalens storlek så att trängsel undviks. Om deltagarna står i kö, se till att alla håller ett tillräckligt avstånd. Om kö bildas på ett speciellt ställe i lokalen, så markera gärna avståndet på golvet.”

 

Om en förening väljer att göra avsteg från rekommendationen om att inte vara fler än 50 deltagare ska man tydligt kunna visa att trängsel kan undvikas före, under och efter träningen. Det ligger då ett stort ansvar på föreningen/föreningarna att minimera riskerna för smittspridning av Covid-19 i samhället. Folkhälsomyndigheten skriver att den som ansvarar för träningen måste se till att minska risken för att covid-19 sprids”.

 

På Gymnastikförbundets webb, uppdaterar vi löpande informationen kring Covid-19.

 

Vi är medvetna om att det här innebär stora påfrestningar på all verksamhet inom Svensk Gymnastik men vi behöver alla hjälpas åt att minska smittspridningen i denna extraordinära situation som vi befinner oss i.

 

Har du frågor kring coronaviruset kan du maila på corona@gymnastik.se , eller ringa 08-699 60 99.

 

Glöm inte att sista ansökan för kompensationsstöd för kvartal 3 ska skickas in senast 26 oktober. Titta gärna på det digitala seminariet här för att få tips och råd kopplat till ansökan.

 

 

Vänliga hälsningar

Gymnastikförbundet

Efterbeställning på Ravelli!
2020-10-15 14:58
Hej, 

Nu kör vi en efterbeställning på Ravelli för er som vill lägga en beställning. 
Med stopp den 8 November. 

Använd länken nedan för din beställning! 

http://partner.ravelli.se/se/register/6069-hudiksvalls-gymnastikforening/14172-hudiksvalls-gymnastikforeningRavelli finns nu att hämta!
2020-10-14 15:49
Hej, 
Du som beställt Ravelli så har dina paket kommit och finns inne i Hiab 1. 
Faktura kommer att skickas inom kort.
Kolla igenom beställningen och se att det stämmer. 
Ladda ner medlemsappen!
Ladda ner ledarappen!
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer