SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vad kan vi hjälpa dig med?
 
 
HÖSTTERMINEN 2021

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄLAN högst upp till höger på sidan.

Är gruppen ni önskar att anmäla er till full så går det att prenumerera på gruppen, ett mail skickas då ut till alla prenumeranter när det blir en ledig plats. Inte nybörjare? Kontakta då info@hudikgympan.nu så hjälper vi dig.

 

 

AVGIFT OCH UPPGIFT

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! Hitta mer information om GRUPPKOSTNADER här.

 

VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har barngymnastik för olika åldrar: 

• För de minsta 2-3 år har vi FAMILJEGYMNASTIK och för 4-6 åringar BARNGYMNASTIK.

• Är ditt barn 7 år passar FUN FOR 7 där man kan välja antingen inriktningen Parkour eller Redskap/Trupp.

• Om man gillar fart och coola rörelser så passar nog PARKOUR. Vi har parkourgrupper från 8 år och uppåt.

• ALLA KAN GYMPA är för barn och ungdomar 5-20 år med funktionsvariation.

• Våra tävlingsgrupper inom TRUPPGYMNASTIK passar dig som är 8 år och uppåt. Tävlingsmomenten är fristående, tumbling och trampett. Varje trupp består av 6–18 gymnaster.

• Om ditt barn vill träna på samma moment som i truppgymnastik med inte vill tävla så passar REDSKAPSGYMNASTIK ditt barn perfekt.

• Är du 20 år eller äldre och inte kan få nog av nya utmaningar så har vi även en VUXENTRUPP vars mål är att kunna delta på en tävling.

 

• Vi har även gruppträning för vuxna (fr. 16 år). På vårt schema hittar du allt ifrån dans till styrkepass till yoga, och allt däremellan.  Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX

 

Vårt motto är: Rörelse genom livet!

 

SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så ska det kontaktas till ledarna som i sin tur kollar med de nya ledarna så det är okej. 

 

KALENDER

För att se träningstider för respektive grupp, vad som händer i föreningen, när hallen är bokad och när det finns lediga tider klicka på KALENDER

 

BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.

 

KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du kontaktuppgifterna där.

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.

 

Semesterstängt på kansliet till den 16/8 2021
2021-06-30 16:36

Nu tar vi sommarlov och åter på kontoret måndag den 16/8. 

Vid viktiga frågor maila till info@hudikgympan.nu  Mailen kollas av sporadiskt under sommaren. 

 

Finns mycket information på hemsidan om föreningen, läs där kanske du finner det du söker.

Anmälan till grupperna finns i fliken "Anmälan" 

 

Vi saknar ledare och hjälpledare inför höstens uppstart

Är du intresserad eller vet du någon som vill vara ledare i föreningen, hör av dig/er till info@huduíkgympan.nu 

 

Önskar dig/er en finfin sommar! 

 

 

 

 

Gymmix
Sommaruppehåll för Gymmix vecka 26-33
2021-06-27 21:56, Gymmix

Nu laddar vi batterierna med ett åtta veckors långt sommaruppehåll!

1000 tack till er alla lojala kunder som har tränat med oss under pandemin, ni har varit helt gudomliga. Trots tvära kast med inställda veckor, ändrade scheman, kort varsel etc så har ni stannat kvar, funnits där, stöttat, peppat, tränat. Utan er skulle vi på riktigt inte finnas.

Om nu allt går som det ska, om smittspridningen försvinner, så kör vi igång igen "som vanligt" vecka 34, och vi inleder terminen med två gratisveckor (som vanligt -:).

 

Många har hört av sig och undrat om vi kommer att ha rabatt på årskorten i samband med termisstarten, det brukar vi ju alltid ha.

Men precis som med allting annat i denna pandemi, så är ingenting sig längre likt...som ni säkert förstår så har vi, precis som alla andra ideella föreningar, haft det tufft ekonomiskt i nu drygt 1,5 år. De fasta avgifterna såsom tex hyra och löner tar tyvärr inte hänsyn till att en pandemi härjar.

Av den anledningen kommer vi inte att ha någon rabatt på våra årskort i år och vi hoppas såklart att detta inte ska påverka ert beslut att köpa träningskort hos oss i alla fall (-:

Varmt välkommen till våra två gratis träningsveckor vecka 34 och 35!

Som du kanske har sett så söker vi ledare: Gymmix söker ledare

Mer info om vad Gymmix är finner du här: Vad är Gymmix?

Våra passbeskrivningar hittar du här: Passbeskrivningar

 

Ha en underbar sommar så ses vi vecka 34, vi längtar!

/Gymmixgänget

 

Sommarbrev till alla medlemmar!
2021-06-22 12:20

Medlemsbrev juni 2021

Hej allesammans! Redan midsommar om några dagar!

Vi förstod ju alla att vårterminen inte på något sätt skulle bli som en normal vårtermin men jag trodde nog att det ändå skulle lätta lite mer och lite tidigare än vad det har gjort.

Som vanligt vill jag ge en stor eloge till alla våra medlemmar och ledare! Alla ni som jobbat på och stått ut den här terminen. Som stått ut med osäkerhet, stått ut med otydligheter (och det ska gudarna veta att det inte har varit lätt att veta vad som är rätt och inte), stått ut med ändringar med kort varsel mm. Det har inte varit lätt att hålla motivationen uppe. Jag önskar att vi kunde göra mer för er och jag hoppas att ni samlar kraft under sommaren så vi kan peppa varandra i höst och börjar bygga upp oss igen!

Även om ingen har lyckats träna som de ville så har vi ändå lyckats köra träningar (inne eller ute för många grupper). Trupp, parkour, barn- och ungdomsgrupperna har ju kört på så bra det har gått. Men jag vet också att det finns grupper som inte alls har kunnat träna och jag hoppas att oavsett vilken grupp ni tillhör följer med oss i höst igen och fyller alla våra grupper med glada, träningssugna, barn, ungdomar, damer och herrar!

För andra året i rad fick vi också ställa in vår stora våruppvisning och det är ju otroligt tråkigt! Uppvisningen är något som inte bara vi ser framemot utan som är väldigt uppskattat av många i Hudiksvall och som brukar vara fullsatt. Det har ju också en ekonomisk påverkan på vår förening.

På truppen har vi även lyckats få in en digital tävling i vår så vi fick igång lite tävlingsnerver på våra gymnaster.

Sen har ju gymmix gjort ett kanonjobb med ute träningar som har varit uppskattat och barngrupperna har också testat att köra ute en del.

För styrelsens del så har det handlat mycket om att säkra både ekonomin och att verksamheten rullar på. Det har varit så många coronabidragsansökningar att fylla i så ett stort tack till Titti som gjort det mesta och till Anna Sundin för all hjälp med ekonomirapporteringar som ska in.

Sen när det gäller våra anställda i föreningen så har vi en hel del nyheter att berätta. Tyvärr så kommer Titti att lämna oss efter att i princip varit med sen vi flyttade in i våra nya lokaler. Titti har gjort ett kanonjobb med att driva verksamheten framåt och att ha koll på vad som händer, fixa sponsring, jobba med gymmix mm mm. Vi är djupt tacksamma för det jobbet.
Sen har även Olivia Svedén slutat hos oss och även där skänker vi ett stort tack för allt jobb hon gjort med träningar för NIU och för all hjälp med både truppgrupperna och stöttandet och träningarna på barn- och ungdomssidan.

Så hur tänker vi lösa detta?

Jo vi ligger såklart inte på latsidan utan vi har redan kunnat göra några riktiga kanonvärvningar och det känns skönt att de är klara innan vi går på ledighet.

Det blir Lena Rahm som kliver in efter Titti. Lena är nog känd av de flesta på Hudikgympan och har varit med ideellt under många år och jobbat, stöttat, utvecklat och drivit en massa frågor i vår förening och nu kommer hon in och gör det som anställd istället. Det kommer att bli jättebra och vi är så nöjda med den lösningen.

Sen har vi sedan i januari haft Felicia Johansson anställd i en projektanställning. Felicia har varit gymnast hos oss i många år (och är fortfarande) och har blivit varm i kläderna under denna termin så hon kommer att vara ett mycket bra stöd för Lena och oss andra i föreningen.

Sen har vi även kontrakterat en tränare till NIU, dvs vår Nationella Idrottsutbildning på Bromangymnasiet för truppgymnastik. Thomas Jörpeland är anställd av Bromangymnasiet för att träna de som går på NIU programmet men vi kommer att köpa tid av honom för att utveckla våra egna gymnaster också. Det är viktigt för våra toppgymnaster att vi har tränarkompetens så att även de kan ta nästa steg i sin utveckling.

Till detta så ser vi också över våra sektioner och ambitionen är att få in fler föräldrar att hjälpa till i de olika barn- och ungdomsgrupperna. Det är en jätteviktig roll och det är kul att få följa sina barn och att vara del i en grupp som utvecklar föreningen.

Nu hoppas jag (och tror igen) att vi i höst får starta upp med alla våra grupper och börja träna på ett mer normalt sätt. Jag vet att detta kommer att bli jättebra och om alla hjälps åt i föreningen så kommer det att gå spikrakt uppåt i höst. Massa nya medlemmar och en massa roliga träningar i våra fina lokaler

Så igen, stort tack till er alla och ha en fantastisk sommar!Styrelsen genom Jonas BergströmUTEGYMPAN INSTÄLLD IDAG!
2021-06-22 08:12

Idag ställer vi in utegympan pga det tråkiga vädret⛈ 
Hoppas vi syns imorgon istället😍

Ladda ner medlemsappen!
Ladda ner ledarappen!
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer