Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vad kan vi hjälpa dig med?

ANMÄLAN HÖSTTERMINEN 2019

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄLAN högst upp till höger på sidan.

Platserna inför höstterminen 2019 släpps måndag v.21 den 20/5. Är gruppen ni önskar att anmäla er till full så går det att prenumerera på gruppen, ett mail skickas då ut till alla prenumeranter när det blir en ledig plats. Inte nybörjare? Kontakta då info@hudikgympan.nu så hjälper vi dig.


GYMMIX

Om du vill köpa ett kort till Gymmix så gör du det lättast här: ANMÄLAN

Du kan läsa mer om Gymmix här: http://www.hudikgympan.nu/?SID=10278


TERMINSSTART & -AVSLUT HT19

Trupp 2 & 5 startar v.32 (v.34 enl schema). Terminsavslutning v.50

Trupp 6 & 7 startar v.33 (v.34 enl schema). Terminsavslutning v.50

Bas 1-3 och grund 1-2 startar enl schema v.34. Terminsavslutning v. 50

Redskap, Parkour, Alla kan gympa & Barngrupper startar v.35 enl schema. Terminsavslutning v.49


AVGIFT OCH UPPGIFT

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! Hitta mer information om GRUPPKOSTNADER här.


VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har barngymnastik för olika åldrar: 

• För de minsta 2-3 år har vi FAMILJEGYMNASTIK och för 4-6 åringar BARNGYMNASTIK.

• Är ditt barn 7 år passar FUN FOR 7 där man kan välja antingen inriktningen Parkour eller Redskap/Trupp.

• Om man gillar fart och coola rörelser så passar nog PARKOUR. Vi har parkourgrupper från 8 år och uppåt.

• ALLA KAN GYMPA är för barn och ungdomar 5-20 år med funktionsvariation.

• Våra tävlingsgrupper inom TRUPPGYMNASTIK passar dig som är 8 år och uppåt. Tävlingsmomenten är fristående, tumbling och trampett. Varje trupp består av 6–18 gymnaster.

• Om ditt barn vill träna på samma moment som i truppgymnastik med inte vill tävla så passar REDSKAPSGYMNASTIK ditt barn perfekt.

• Är du 20 år eller äldre och inte kan få nog av nya utmaningar så har vi även en VUXENTRUPP vars mål är att kunna delta på en tävling under HT19.

• Vi har även gruppträning för vuxna (fr. 16 år). På vårt schema hittar du allt ifrån dans till styrkepass till yoga, och allt däremellan.  Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX


Vårt motto är: Rörelse genom livet!


SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så anmäler ni er till den nya gruppen via vårt bokningsystem. När ni sedan fått plats i den nya önskade gruppen meddelar ni de gamla ledarna att ni slutar i den nuvarande gruppen.


KALENDER

För att se träningstider för respektive grupp, vad som händer i föreningen, när hallen är bokad och när det finns lediga tider för kalas klicka på KALENDER


KALAS


KALAS- STOPP- Vi kommer att ta semester från kalas juni- september 2019. 
Vi önskar alla en fin sommar!

Klicka här för att ta reda på hur du gör för att boka ett kalas.


BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar direkt på fakturan tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.

BG-nr: 5548-5569, Swish: 123 603 32 94


KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du informationen där.

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.


Kallelse till information om ny lag samt ÅRSMÖTE 26/9
2019-09-04 17:21
Alla medlemmar hälsas välkomna till Hudikgympans årsmöte torsdagen den 26 september klockan 18.30. Vi träffas på kansliet. Den första halvtimmen kommer Sisu att ge oss viktig information om hur den nya lagen, om barnens spelregler och barnkonventionen, som träder i kraft vid årsskiftet, påverkar vår idrott.
Hudikgympan och HHC i samarbete med kyrkan
2019-08-29 18:34
Här ska en spelare från HHC och en gymnast från Hudikgympan bära korset in till kyrkan, med ett tåg av röd- och blåklädda gymnaster och spelare.
För första gången kommer vi som förening att delta i den upptaktsgudstjänst som hockeyn genomfört under många år med Hudiksvallsbygden och Svenska kyrkan. Tillsammans hoppas vi kunna skapa en årligen återkommande aktivitet med jämställdhet och mänskliga värderingar i fokus. Vi hoppas på stor uppslutning från våra medlemmar, så boka in kvällen den 11 september!
Missa inte detta alla medlemmar!
2019-08-13 11:17
Hej, 
Se till att ha medlemsappen redo. Sportadmin. medlemsapp. för att visa i kassan. 

/Hudikgympan
Hudikgympan gjorde succé på Gymnaestradan i Österrike
2019-07-15 13:36
Hela förra veckan fanns 89 deltagare från Hudikgympan på plats i Dornbirn i Österrike för att vara med i världens största gymnastikfest Gymnaestradan. Hudikgympan, som i detta sammanhang kallar sig Norlandic Team, var det största svenska teamet på plats och gjorde fem bejublade shower.


Gymnaestrador arrangeras vart fjärde år och årets Gymnaestrada var den 16:e i ordningen. Den ägde rum i ett gigantiskt mässområde i Dornbirn, som ligger i Österrike nära gränsen mot Tyskland och Lichtenstein. På Gymnaestradan finns inga tävlingar, utan allt är uppvisningsgymnastik och sann rörelseglädje.


I den stora invigningsceremonin på Stadion Birkenwiese deltog drygt 18 000 gymnaster från 69 nationer, varav 360 från Sverige. I det svenska teamet kom flest deltagare från Hudiksvall. Hela det det svenska teamet bar likadana kläder och gick in under svensk flagg.


– Det här var vår sjätte Gymnaestrada, berättar Ulrika Zeidlitz, samordnare för Norlandic Team. Vi har tidigare varit med i Göteborg 1999, Lissabon 2003, Dornbirn 2007, Lausanne 2011 och Helsingfors 2015. Och det är fortfarande en helt fantastisk upplevelse att vara med om!


Norlandic Team bjöd på tre ordinarie shower, ”In control?”, som handlar om gränslandet mellan spelvärlden och den verkliga (?) världen. Dessutom deltog delar ut teamet i Nordisk afton, en kväll då Norge, Sverige, Finland och Danmark samverkar i den största arenan med tusentals åskådare i publiken. I år var temat balans och galan genomfördes inramad av de fyra årstiderna. Deltagarna fick fritt tolka balans, exempelvis i samhället, i naturen eller i familjen.


Norlandic team visade balans genom att tolka snöflingors olikheter likt individer och att snöflingor trots sina olikheter tillsammans bygger ett vackert snötäcke likt människor med sina olikheter bygger ett fungerande samhälle. Showerna gick verkligen hem hos publiken.


Koreografer till båda showerna är Malin Ekroos och Jennica Fröjd.


– Våra gymnaster har gjort ett jättejobb, säger Malin Ekroos som själv fanns på plats hela tiden i Dornborn. De visar stor professionalism trots att många av dem är väldigt unga.


Under veckan visades 1000 shower med uppvisningsgymnastik av olika slag. Saltos, dans, akrobatik, tumbling, spex och rörelseglädje i en salig blandning. Förutom gymnastiken fanns här chans att nätverka med människor från hela världen. Unga gymnaster likväl som äldre bytte pins med varandra och senare under veckan, när de egna showerna var avklarade, fanns chans att byta till sig en jacka eller ryggsäck från något annat land, som Japan, USA, England eller Schweiz, vars outfiter visade sig vara mycket attraktiva för svenskarna.


– Våra gymnaster växer av att vara med om den här gymnastikfesten, berättar Maggan Mörk, truppansvarig i Hudikgympan. Det märker vi inte minst när det är dags för vår årliga våruppvisning, som håller hög internationell kvalitet, ett resultat delvis på grund av all inspiration vi får under Gymnaestradan.


Den sista kvällen såg alla i Norlandic Team FIG*-Galan, den stora avslutningsshowen med några av de allra bästa teamen från hela världen. Sedan var det dags att packa ihop de uppblåsbara madrasserna och scenkläderna på skolan där teamet bodde för att sätta sig på bussen mot München, för flyg mot Arlanda och buss vidare till Hudiksvall. Trötta men lyckliga anlände de sent lördag kväll och har nu lite sommarlov innan träningarna sätter igång igen.


– Vi är mycket nöjda med resan och kommer hem med minnen för livet och fullproppade av idéer inför vårt kommande 100-årsjubileum nästa år, säger Maggan Mörk.* FIG är det internationella gymnastikförbundet

Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer