SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vad kan vi hjälpa dig med?
 
 
HÖSTTERMINEN 2021

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄLAN högst upp till höger på sidan.

Är gruppen ni önskar att anmäla er till full så går det att prenumerera på gruppen, ett mail skickas då ut till alla prenumeranter när det blir en ledig plats. Inte nybörjare? Kontakta då info@hudikgympan.nu så hjälper vi dig.

 

 

AVGIFT OCH UPPGIFT

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! Hitta mer information om GRUPPKOSTNADER här.

 

VAD SKA DU VÄLJA?

 

Vi har gruppträning för vuxna (fr. 16 år). På vårt schema hittar du allt ifrån dans till styrkepass till yoga, och allt däremellan. Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX

 

Vi har barngymnastik för olika åldrar: 

• För de minsta 2-3 år har vi FAMILJEGYMNASTIK och för 4-6 åringar BARNGYMNASTIK.

• Är ditt barn 7 år passar FUN FOR 7 där man kan välja antingen inriktningen Parkour eller Redskap/Trupp.

• Om man gillar fart och coola rörelser så passar nog PARKOUR. Vi har parkourgrupper från 8 år och uppåt.

• ALLA KAN GYMPA är för barn och ungdomar 5-20 år med funktionsvariation.

• Våra tävlingsgrupper inom TRUPPGYMNASTIK passar dig som är 8 år och uppåt. Tävlingsmomenten är fristående, tumbling och trampett. Varje trupp består av 6–18 gymnaster.

• Om ditt barn vill träna på samma moment som i truppgymnastik med inte vill tävla så passar REDSKAPSGYMNASTIK ditt barn perfekt.

• Är du 20 år eller äldre och inte kan få nog av nya utmaningar så har vi även en VUXENTRUPP vars mål är att kunna delta på en tävling.

 

Vårt motto är: Rörelse genom livet!

 

SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så ska det kontaktas till ledarna som i sin tur kollar med de nya ledarna så det är okej. 

 

KALENDER

För att se träningstider för respektive grupp, vad som händer i föreningen, när hallen är bokad och när det finns lediga tider klicka på KALENDER

 

BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.

 

KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du kontaktuppgifterna där.

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.

 

Gymmix
SOMA MOVE tillbaka på schemat!
2021-10-22 07:16, Gymmix

SOMA MOVE kommer tillbaka på schemat 🙏

Vi har just nu två instruktörer under utbildning, Lotta Törnqvist & Therese Bernblad Hallberg. 

De kommer att vara färdigutbildade lagomt till höstlovet 😊 Scheman för höstlovet (gratis träning för alla) och för v 45-50 finner du här: Dokument
Välkomna!

Gymmix
ÅTTA VECKORS TRÄNING FÖR 300 kr
2021-10-20 14:57, Gymmix

Kolla in det här erbjudandet!

Träna resten av terminen (v 43-50) för endast 300:-!

Erbjudandet gäller endast under tjejkvällen 21 oktober.

Du betalar ditt kort med swish eller kontant på plats och får kortet direkt i handen, välkommen att besöka vårt bord inne på Guldsmeden mellan kl 18-21 så berättar vi mer.

Vi ses!

Våra scheman hittar du här:

Gymmix v 34-43.pdf

GRATIS höstlovsträning vecka 44.pdf

Gymmix v 45-50.pdf

Våra passbeskrivningar hittar du här: Passbeskrivningar

Vi säljer bingolottos julkalender!
2021-10-18 14:12

Nu säljer vi Bingolottos julkalender, kostar 100 kronor styck med chansen att vinna 5 miljoner kronor. 

Finns att köpa på kansliet!

 

Provträning NIU
2021-10-18 13:40

Den 8 November kommer det att vara provträning för niu, träningstillfället är emellan 15-17. Vi håller till på köpmanbergsvägen 1 och det är Tomas Jörpeland som ansvarar för NIU. 

 

Varmt välkomna!

 

 

Ladda ner medlemsappen!
Ladda ner ledarappen!
Nyheter från våra grupper
 
Sponsorer