SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vad kan vi hjälpa dig med?
 
 
VÅRTERMINEN 2022

För att anmäla sig till någon av våra grupper klickar du på ANMÄLAN högst upp till höger på sidan.

Är gruppen ni önskar att anmäla er till full så går det att prenumerera på gruppen, ett mail skickas då ut till alla prenumeranter när det blir en ledig plats. Inte nybörjare? Kontakta då info@hudikgympan.nu så hjälper vi dig.

 

 

AVGIFT OCH UPPGIFT

För att få träna i en grupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen. Det är bland storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! Hitta mer information om GRUPPKOSTNADER här.

 

VAD SKA DU VÄLJA?

 

Vi har gruppträning för vuxna (fr. 16 år). På vårt schema hittar du allt ifrån dans till styrkepass till yoga, och allt däremellan. Schema och passbeskrivningar hittar du under fliken GYMMIX

 

Vi har barngymnastik för olika åldrar: 

• För de minsta 2-3 år har vi FAMILJEGYMNASTIK och för 4-6 åringar BARNGYMNASTIK.

• Är ditt barn 7 år passar FUN FOR 7 där man kan välja antingen inriktningen Parkour eller Redskap/Trupp.

• Om man gillar fart och coola rörelser så passar nog PARKOUR. Vi har parkourgrupper från 8 år och uppåt.

• ALLA KAN GYMPA är för barn och ungdomar 5-20 år med funktionsvariation.

• Våra tävlingsgrupper inom TRUPPGYMNASTIK passar dig som är 8 år och uppåt. Tävlingsmomenten är fristående, tumbling och trampett. Varje trupp består av 6–18 gymnaster.

• Om ditt barn vill träna på samma moment som i truppgymnastik med inte vill tävla så passar REDSKAPSGYMNASTIK ditt barn perfekt.

• Är du 20 år eller äldre och inte kan få nog av nya utmaningar så har vi även en VUXENTRUPP vars mål är att kunna delta på en tävling.

 

Vårt motto är: Rörelse genom livet!

 

SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så ska det kontaktas till ledarna som i sin tur kollar med de nya ledarna så det är okej. 

 

KALENDER

För att se träningstider för respektive grupp, vad som händer i föreningen, när hallen är bokad och när det finns lediga tider klicka på KALENDER

 

BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.

 

KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du kontaktuppgifterna där.

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.

 

Nu startar vi upp vuxengruppen igen!
2022-01-11 13:45

Välkomna att anmäla er till vuxengruppen nu när vi startar upp igen, åldern är ifrån 03 och äldre. Vi kör igång med första träningen den 19/1! Klicka på"anmälan" uppe i högra hörnet för att anmäla er:)

 

Ledarna för gruppen är Olivia svedén och Fredrik Bergqvist. 

 

Hoppas vi ses!

 

 

Gymmix
Terminstart med gratisvecka
2022-01-09 10:03, Gymmix

Välkommen 2022!

I vanlig ordning inleder vi det nya året och terminen med en gratisvecka, träna gratis hela vecka 2 (10-16/1). Ta gärne med dig en vän, vi har drop-in på alla våra pass.

Under rådande pandemi och nuvarande restriktioner gäller följande hos oss:

  • Vi får vara max 12 personer inne i Gymmixsalen. Under de tre första veckorna av terminen har vi möjlighet att flytta in i den större salen vägg i vägg (där är maxantalet 22 personer), därför har vi inte infört något bokningssystem utan anammar drop-in principen som vanligt. Håll utkik på hem- och facebook sida för information om eventuella ändringar från vecka 5 och framåt.
  • Tvätta händerna före och efter träning.
  • Stanna hemma vid förkylningssymtom, även om du är vaccinerad.
  • Gör rent redskap och matta efter passet, om alla gör det så är grejerna alltid rena när passet startar.
  • Håll 1,5-2 meters avstånd inne i salen.
  • Ingen av våra ledare kommer att träna med symtom varpå pass kan komma att ställas in med kort varsel.
  • I en ideell verksamhet som denna har varje ledare själv möjlighet och rätt att välja om hen vill köra sina pass under pandemin eller inte, pass kan därför komma att plockas bort ur schemat under terminens gång.

Schemat för vecka 2-9 finner du här: Gymmix v 2-9 2022.pdf

Våra passbeskrivningar finner du här: Passbeskrivningar

 

Varmt välkomna att träna med oss 2022! /Gymmixgänget

 

Kansliets öppettider v.1
2022-01-03 11:06

Denna vecka har kansliet öppet igen, tiderna är lite ändrade just för denna vecka. 

 

Måndag:10-15

Tisdag: 09-16

Onsdag: 09-14

Torsdag: STÄNGT

Fredag: STÄNGT

 

God fortsättning!

 

//Kansliet

Ladda ner medlemsappen!
Ladda ner ledarappen!
Nyheter från våra grupper
Gymmix, 13/01 08:30 
Gymmix, 11/01 15:35 
Gymmix, 10/01 12:31 
 
Sponsorer