Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Om oss

Hudiksvalls Gymnastikförening är en av Hälsinglands största idrottföreningar med ca 1300 medlemmar. Vårt motto "rörelse genom livet" speglar vår verksamhet då vi erbjuder träning för alla åldrar. I dagsläget har föreningen tre anställda som tillsammans med de ideella ledarna jobbar för att utveckla föreningen. 


Våra Barngrupper vänder sig till barn 0-6år. Här lär sig barnen på ett lekfullt sätt de olika grundformerna exv åla, hänga, klättra. Hösten de året barnet fyller 7år börjar barnen i Fun for 7, en grupp där de får prova på alla våra olika discipliner under lekfulla former. 


Ungdomssektionen består av två delar, Redskaps- och Parkourgrupper. Dessa grupper är våra breddgrupper vilken innebär att man tränar utan att tävla för att utveckla rörelseglädje genom gymnastiken. 


Truppgymnastik är just nu vår största och snabbast växande sektion som vänder sig till barn 8år och uppåt. Detta är en lagsport och tävlingsdiciplin där gymnasterna tävlar i 3 grenar. Tumbling, trampett och fristående. En viktig del i truppgymnastik är lagsammanhållning och att utvecklas både som lag och individ. 


Vi erbjuder även gruppträningspass, Gymmix, för alla i åldrarna 16-99 år som vill träna, hitta rörelseglädje samt få en bra grundstyrka och kondition. Vi erbjuder drygt 25 olika träningspass per vecka, allt från löpträning till dans till högintensiva intervallpass. 


Vi jobbar aktivt med rekrytering av nya ledare för att kunna starta upp fler grupper och för att få ännu fler i rörelse. Det krävs inga förkunskaper för att bli ledare. Att tycka om att se barnens utveckling, ett bra engagemang och viljan att själv utvecklas som ledare räcker långt! Är det dig vi söker? Kika in på kansliet under öppettiderna eller fyll i formuläret på hemsidan.


 Vi finns på Facebook och Instagram! Gå gärna in och följ oss där!
 
Sponsorer