SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

PASSBESKRIVNINGAR GYMMIX

AEROBICS är som dans, fast ändå inte. Koreografin byggs upp i block så att det blir lätt att hänga med.

 

AFRIKANSK DANS är ett dynamiskt pass där du tränar kondition och enklare koordination till rytmer från Västafrika.

 

DANSMIX är ett pass med enkla dansstegskombinationer till varierad musik. Passet innehåller koordination, rörlighet, styrka och kondition.

 

FULL KARETA är ett pass med extra allt där övningarna påminner om HIIT-passens men längden på passet gör att det helt enkelt blir "full kareta". 

 

GUMMIBAND är skonsam styrketräning som kan anpassas till egen förmåga. Vi använder gummiband och den egna kroppstyngden.

 

GYMMIX LÄTT innehåller kondition, styrka, rörlighet och koordination. Gymmix lätt har betoning på rörlighet och kan innehålla lättare hopp.

 

GYMMIX MEDEL innehåller kondition, styrka, rörlighet och koordination. Gymmix medel har betoning på kondition och styrka och innehåller hopp.

 

HIIT står för högintensiv intervallträning och består av intervaller med 20-45 sekunders arbete. Även uppvärmning och nedvarvning ingår.

  

LENAS CIRKEL eller cirkelfys, är träning i stationsform. Stationerna varierar mellan styrka, kondition och rörlighet. Till minne av Lena Hallebratt, eldsjäl i Gymmix Hudiksvall.

 

SKIVSTÅNG är styrketräning för hela kroppen med enkla övningar där du själv bestämmer hur mycket vikt du lägger på din skivstång.

 

SOMA MOVE® är svettigt och fysiskt ansträngande samtidigt som det är mjukt och flödande. Passen innehåller smidighet, spänst, rörlighet och balans. 

 

SPRINGTISDAG är löpning i gruppform och passar nybörjare så väl som vana löpare, eftersom formen anpassas till alla deltagare.

 

YOGA är en lugn men dynamisk träningsform med grundövningar från klassisk yoga. Här tränas flöde, styrka, balans och rörlighet. 

 

ZUMBA® är fartfylld och rolig träning för danssugna. Passet består av enkla grundsteg till världsmusik där snabba rytmer varvas med lugnare.

       

 

 
Sponsorer