SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till oss på Hudikgympan
Vårterminen 2024
 
Terminsstart för:
barngrupper 0-7 år, Alla kan Gympa, parkour, redskapsgrupper samt vuxengruppen
är v. 5 (om inte annat angetts i terminsbrevet)
 
Barnen flyttas över automatiskt till nästa termin och fakturan ska betalas senast den 27 dec. för att behålla sin plats.
 
Från och med 2 januari kl 10.00 släpps de lediga platserna för allmänheten.
 
Mer info kommer i terminsbrevet till de mailadresser ni uppgett vid anmälan.
 

För att anmäla sig till någon av våra barn och ungdomsgrupper grupper klickar du på ANMÄL DIG HÄR.

Är gruppen ni önskar anmäla er till fullbokad så går det att bevaka gruppen, ett mail skickas då ut när det blir en ledig plats.

 

Länk till anmälan:

 

https://sportadmin.se/book/?F={0D951C3A-66D8-4138-8358-52132BD372CB}

 

 

AVGIFT OCH UPPGIFT

Mer information om gruppkostnader hittar du här.

 

För att få träna i en gymnastikgrupp gäller utöver avgiften att man också ska hjälpa till i föreningen (gäller inte Gymmix). Det är bland annat storstäd, veckostäd (en gång per år) och att hjälpa till vid större arrangemang såsom tävlingar och uppvisningar. Eventuellt kan andra uppgifter tillkomma. Vill du engagera dig ännu mer så är vi så klart väldigt glada för all hjälp vi kan få! 

 

VAD SKA DU VÄLJA?

Vi har gymnastik för alla åldrar!

 

GYMMIXär Svensk Gymnastiks varumärke för gruppträning. Alla i åldrarna 16-99 år är välkomna och vi erbjuder allt i från Yoga till Zumba, Höginteniv träning, Soma Move, löpträning, skivstångspass och klassiska "gympapass".  Schema, mer info samt passbeskrivningar hittar du här: GYMMIX

 

Vår BARNGYMNASTIK riktar sig till barn som är mellan 0-7 år. Vi fokuserar på att utveckla barnens grundläggande motorik genom lekfulla gymnastikbanor. Familjegympa - Barn i åldrarna 0-3 år tränar tillsammans med sina föräldrar och får testa på olika lekar och banor.

 

NYHET för i år är att vi också kommer att ha en familjegympagrupp med åldern 4-6 år.

 

4-års gympa, 5-års gympa, 6-års gympa - Barnen är tillsammans med sina ledare och hjälpledare. Här får barnen testa olika övningar som är anpassade för deras ålder!

Fun for 7 - När barnet fyller 7 får man välja att träna mot ”truppgymnastik/redskapsgymnastik” eller ”parkour”. Varannan träning är då i vår specialhall HIAB 1.

 

REDSKAPSGYMNASTIK är för barn och unga från 8 år som vill träna gymnastik men inte tävla. Inom redskapsgymnastik tränar man bland annat tumbling, trampett och trampolin. Våra redskapsgrupper är: Redskap 3 (8-9 år), Redskap 2 (10-11 år) och Redskap 1 (12 år —>).

 

Vill du träna och tävla i gymnastik så är TRUPP något för dig! Truppgymnastik är en lagsport där man tävlar i tre grenar: tumbling, trampett och fristående. Våra nybörjartrupper är Bas 4 (8-9år) Grundtrupp 2 (10 år —>) och Grundtrupp 1 (12 år—>). Är du inte nybörjare, kontakta kanliet!

 

PARKOUR handlar om att leka med rörelse, att kunna röra sig på så många olika sätt som möjligt och att hela tiden utmana sig själv till att bli både starkare, smidigare och mer uthållig. Våra parkourgrupper tränar också mycket trampolin för öka kroppskontrollen och lättare kunna ta sig fram på olika sätt. Våra parkourgrupper är Parkour 3 (8-9 år), Parkour 2 (10-11 år) och Parkour 1 (12 år—>).

 

Är du intresserad av att träna gymnastik i vår specialhall så är vuxengruppen eller ungdomsgruppen något för dig! Här tränar man gymnastik och parkour i HIAB 1 en gång i veckan. Man testar bland annat på trampolin, tumbling, trampett och parkour.

 

Inga förkunskaper krävs.

 

SLUTA / BYTE AV GRUPP

Ska ditt barn sluta med gymnastik meddelas detta till ledarna i gruppen. Vill ditt barn av någon anledning byta till en annan grupp så kontaktas också ledarna eller kansliet. 

 

HYRA HALLEN

För att hyra hallen för kalas kontaktas kansliet. För gymnastikläger av andra föreningar finns mer information här.

 

BETALNINGSMETODER

Vi erbjuder digitala betalningsmetoder, allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. Du har som medlem tillgång till medlemsappen (kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m.) Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella erbjudanden direkt!

För betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 19 - 59 kr.

 

KONTAKT LEDARE & KANSLI

Behöver du kontakta gruppens huvudledare ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” så hittar du kontaktuppgifterna där.

 

Hittade du inte svar på din fråga här på hemsidan skicka ett mail till info@hudikgympan.nu, så svarar vi så snart vi kan.

 

Just nu säljer vi Newbody
2024-03-27 15:58
försäljning av Newbody

Utan strumpor? Passa på att beställ från Newbody och stötta Hudikgympan.

Kopiera länken nedan och gör din beställning innan den 19 april.

 

https://www.newbodyfamily.com/sv-se/shop/s/TFFGICQ/FFGIYL

 

Lansering av Folkspels Joyna
2024-03-26 10:54
Stöd Hudikgympan genom att registrera dig

Vår förening har fått ett påskägg med chans att vinna 100 000 kronor, men vi behöver din hjälp!

Folkspels nya prenumerationslotteri JOYNA har en stor påskkampanj och Hudikgympan har nu chansen att vinna 100 000 kronor om vi registrerar minst 100 medlemmar senast den 7:e april.

Vi behöver att du registrerar dig genom att gå in på länken nedan och lägga in dina uppgifter om du inte redan gjort det.

Att registrera sig kostar inget, kopiera länken nedan

https://admin.folkspel.se/invitation/?inviteId=aa4fab4a-93e6-ee11-913c-005056809a6f

 

Vad är Joyna? Se filmen nedan.

https://youtu.be/s8_77XY8YUY

Grattis till oss
2024-03-21 13:15
Nominering till Hyllagalans föreningspris

Vi har fått en oerhört fin nominerade till Hyllagalans föreningspris för vårat fantastiska arbete ”rörelse genom hela livet”. Stort tack till alla Er som gör detta möjligt vecka ut vecka in. 

försäljningen av Ullmax är alltid öppen
2024-03-17 16:22

Ullmax gör Sveriges kanske mest prisvärda underställ och funktionskläder. Det du handlar och stöttar en ideell verksamhet med 30% av ditt köp samtidigt som du får en riktigt bra produkt.  Kopiera länken och lägg din beställning som skickas in i slutet av varje månad. 

https://ullmax.app/se/sv/webshop/hudiksvalls-gf-gymnastik/lena-rahm?wcat=4

Hoppas du hittar något som passar!

Kataloger finns även på kansliet och i hallen. (Hiab1)

 

Välkommen med din anmälan via länken
https://sportadmin.se/book/?F={0D951C3A-66D8-4138-8358-52132BD372CB}
Beställ dina nya föreningskläder här från Hudikprofil
https://www.hudikgympan.nu/sida/?ID=248267
Nyheter från våra grupper
Gymmix, 10/03 18:48 
Gymmix, 25/02 21:22 
Gymmix, 18/02 09:29 
Gymmix, 13/02 16:16 
 
Sponsorer